Posredovanje u kreditiranju

Posredovanje u kreditiranju je usluga koju agencije za nekretnine nude svojim klijentima kako bi im pomogle u pronalaženju najboljeg kreditnog rješenja za kupnju nekretnine. Usluga posredovanja u kreditiranju koju agencija za nekretnine omogućuje klijentima da usporede i odaberu kreditnu opciju koja najbolje odgovara njihovim financijskim potrebama. Kroz posredovanje u kreditiranju, agencije za nekretnine pomažu svojim klijentima u procesu kreditiranja od početka do kraja, od analize financijskih mogućnosti do finaliziranja kreditnog aranžmana.

Kako bi usluga posredovanja u kreditiranju bila uspješna, agencije za nekretnine moraju imati kadar koji ima znanje o kreditiranju i financijskim tržištima. Zato je agencija Starling nekretnine udružila snage sa stručnim kreditnim posrednicima, uz koje klijentima pružamo usluge kreditnog savjetovanja i posredovanja.

Naši partneri imaju dugogodišnje iskustvo u kreditnom posredovanju, zbog čega vam možemo ponuditi opcije kreditiranja kod različitih banaka, od kojih ćete moći odabrati onu koja najviše odgovara vašoj kreditnoj sposobnosti i životnom stilu. Osim toga, na raspolaganju smo vam prilikom prikupljanja i obrade sve potrebne dokumentacije, kako biste uštedjeli što više vremena.