O nama

Nakon dugogodišnjeg rada s nekretninama u različitim okruženjima, odlučili smo hrvatskom tržištu ponuditi novi pristup kupoprodaji nekretnina, koji se zasniva na načelima izvrsnosti poslovanja razvijenog zapadnog tržišta.

Smatramo kako su nekretnine vrlo izazovno područje i našim klijentima želimo pružiti ruku, poglavito s obzirom na to da su i kupnja i prodaja nekretnina vrlo značajni životni koraci. Stoga, želimo tu odluku podržati našim stručnim iskustvom, profesionalnim pristupom i jednostavnom realizacijom svih koraka koji vas dijele od kupnje ili prodaje nekretnina.

Starling nekretnine posluju u Zagrebu i Poreču. Zagreb je jedno od najzanimljivijih urbanih središta kada je riječ o nekretninama, a naš stručni tim svakodnevno radi na akviziciji, procjeni potencijala i analizi novih nekretnina iz Zagreba i šire okolice, koje možete pronaći u našem portfelju.

Istra u posljednjih pet godina bilježi izraziti turistički i gospodarski rast, stoga želimo podržati ovu zanimljivu regiju inovativnim i posvećenim pristupom poslovanju nekretnina.
 

MISIJA

Naša je misija biti iskrenim saveznicima kupcima i prodavateljima nekretnina, koji posredovanjem osigurava najviše profesionalne standarde poslovanja.
Naš tim stoji na raspolaganju investitorima kada je riječ o poslovnom i pravnom savjetovanju i uređenju interijera, a našu dosadašnju ekspertizu i stečena znanja želimo prenijeti, kako novim generacijama, tako i našim klijentima.
 

VIZIJA

Želimo biti najuspješnija i najprepoznatljivija agencija u Republici Hrvatskoj, kada su u pitanju kriteriji zadovoljstva klijenata, brzine realizacije transakcija, transparentnosti profesionalnih načela poslovanja
 

PROFESIONALNOST I TRANSPARENTNOST

Držimo kako je povjerenje klijenata preduvjet uspješnoga poslovanja. U svakodnevnom radu, naši agenti primjenjuju visoki komunikacijski standard, držeći se profesionalnih kriterija i transparentnoga…
 

SAVJETOVANJE

Uz tim licenciranih agenata koji radi u Starlingu, na raspolaganju su Vam i naši partneri, koji Vas mogu savjetovati oko niza pitanja i područja.
 

POSREDOVANJE U KREDITIRANJU

U suradnji s našim partnerima iz tvrtke Nord poslovanje, pružamo usluge kreditnog savjetovanja i posredovanja. Naši partneri imaju dugogodišnje iskustvo u kreditnom posredovanju, te Vam možemo ponuditi opcije kreditiranja kod niza banaka, od kojih ćete moći odabrati onu koja najviše odgovara Vašoj kreditnoj sposobnosti i životnom stilu. 
Također, na raspolaganju smo Vam prilikom prikupljanja i obrade sve potrebne dokumentacije, kako bismo Vam uštedili dragocjeno vrijeme.
 

ADMINISTRATIVNO-PRAVNI SAVJETI

Kupovina i prodaja nekretnina proces je koji uključuje i niz administrativnih procesa, kao i moguće pravne nedoumice kod prodavatelja i kupca, koje u Starlingu vrlo brzo rješavamo.