O nama

Upoznajte Starling nekretnine

Nakon dugogodišnjeg rada s nekretninama u različitim okruženjima, odlučili smo hrvatskom tržištu ponuditi novi pristup kupoprodaji nekretnina, koji se zasniva na načelima izvrsnosti poslovanja razvijenog zapadnog tržišta.

Smatramo kako su nekretnine vrlo izazovno područje, a kupnja i prodaja nekretnine vrlo značajni životni koraci. Stoga želimo svoje klijente podržati našim stručnim iskustvom, profesionalnim pristupom i jednostavnom realizacijom svih koraka koji ih dijele od kupnje ili prodaje nekretnine.

Starling nekretnine posluju u Zagrebu, Istri i Dubrovniku.

Zagreb je jedno od najzanimljivijih urbanih središta kada je riječ o nekretninama, a naš stručni tim svakodnevno radi na akviziciji, procjeni potencijala i analizi novih nekretnina iz Zagreba i šire okolice. Istra u posljednjih pet godina bilježi izraziti turistički i gospodarski rast, stoga želimo podržati ovu zanimljivu regiju inovativnim i posvećenim pristupom poslovanju nekretnina. Dubrovnik kao jedno od glavnih turističkih središta Hrvatske uvijek je zanimljiva lokacija za investiciju.

Misija

Naša je misija biti iskrenim saveznicima kupcima i prodavateljima nekretnina, koji posredovanjem osigurava najviše profesionalne standarde poslovanja.

Naš tim stoji na raspolaganju investitorima kada je riječ o poslovnom i pravnom savjetovanju i uređenju interijera, a našu dosadašnju ekspertizu i stečena znanja želimo prenijeti kako novim generacijama, tako i našim klijentima.

Vizija

Želimo biti najuspješnija agencija u Hrvatskoj kada je riječ o kriterijima zadovoljstva klijenata, brzine realizacije transakcija, transparentnosti i profesionalnih načela poslovanja.
 

Naše usluge

Savjetovanje

Uz tim licenciranih agenata za nekretnine, na raspolaganju su vam i naši partneri, koji vas mogu savjetovati oko niza pitanja i područja vezanih uz kupoprodaju nekretnina. 

Kreditno posredovanje za stambeno i gotovinsko kreditiranje u Privrednoj banci Zagreb.
Tvrtka Starling projekt d.o.o., zastupana po direktoru, Tinu Palanoviću u ulozi licenciranog kreditnog posrednika, pruža svojim klijentima besplatnu
uslugu kreditnog posredovanja kod Privredne banke Zagreb, za stambene i gotovinske kredite.

Administrativno-pravni savjeti

Kupovina i prodaja nekretnina proces je koji uključuje i niz administrativnih procesa, kao i moguće pravne nedoumice kod prodavatelja i kupca, koje u Starlingu vrlo brzo rješavamo.