Dojmovi klijenata

Zatražite procjenu
4.9
(324) korisnika ocjenilo

Pročitajte dojmove naših klijenata

Izuzetno ugodno i stručno osoblje..suradnja s agentom Tomislavom Petrovićem koji je na raspolaganju u bilo koje doba sa stručnim savjetom. Tople preporuke!
Matea Antolaš
Sve pohvale Filipu Bistroviću na profesionalnosti,brzini i sposobnosti rješavanja problema. Zahvaljujući njemu kupnja stana je prošla ugodno a administracija riješena u rekordnom roku.Hvala ti Filipe, bio si nam velika pomoć i uvijek na raspolaganju.
Leana i Mladen Košta
Od srca preporučujem agenciju Starling nekretnine! Surađivala sam s agentom, gospodinom Filipom Ćulibrkom. Kroz cijeli proces kupnje, gospodin Ćulibrk trudio se da mi kao klijentici maksimalno olakša. Gospodina Ćulibrka krasi točnost, preciznost, stručnost i profesionalna ugodnost . U svakom trenutku sam bila slobodna obratiti mu se za sva pitanja i nedoumice, na koja je on savjesno i promptno odgovarao. Uz savjesnog agenta Ćulibrka, proces kupnje nekretnine bio je lak, brz, bez nepotrebnog stresa i u konačnici, jedno vrlo ugodno iskustvo! Sve pohvale! Valentina Pavlović Vinogradac
Valentina Pavlović Vinogradac
Od prvog do zadnjeg dana od strane agenta za prodaju gospodina Patricka Smoljanića visoki nivo profesionalizma, upornosti i ustrajanosti u pronalaženju potencijalnih kupaca sto je na kraju rezultiralo s prodajom stana. Naravno svima koji prodaju ili kupuju nekretninu preporuka s najvišom ocjenom.
Bruno Gašpar
Zahvaljujem Marijanu Žižiću na odgovornom pristupu i brzoj prodaji stana. Marijan je svoj posao obavio na profesionalan i odgovoran način što je rezultiralo urednom papirologijom i brzim potpisivanjem. Još jednom zahvaljujem Marijanu zbog kojeg je prodaja stana bila izuzetno ugodno iskustvo.
Marko Milinović
Pohvala agenciji Starling, a posebno agentu Šimi Gabriću koji je svojom ljubaznošću,susretljivošću,brzom akcijom u smislu objave odličnih fotografija stana,pronalaženjem potencijalnih kupaca i odličnom komunikacijom učinio da stresnu prodaju stana lakše podnesemo i ostvarimo željenu prodaju.Svakako ćemo gosp.Šimu i Vašu agenciju preporučiti prijateljima.
Nina Muselinović Žarković
Jako profesionalan pristup, sve potrebne informacije su jasno rečene.
Borna Očašić
Puno hvala na svemu, moram istaknuti da ste najprofesionalniji i najpripremljeniji agent kojeg sam srela.
Katarina Pavlek
Gospođica Marija je jako ljubazna, brza i učinkovita osoba u svome poslu. Sve pohvale
Ana Nuić
Zahvaljujem na divnoj i profesionalnoj suradnji kako Vaše agencije, tako posebno i gđice./gđe. Turčinov koja je pružila iznimni angažman u kupoprodaji nekretnine.
Maja Borić
"Želim zahvaliti Filipu na pomoći oko kupnje stana i pohvaliti ga kao vrlo talentiranog i sposobnog agenta. Od početka naše komunikacije koja je tekla lako i s razumijevanjem istaknuo se pristupačnošću i susretljivošću. Bio je dostupan u svako vrijeme i spreman odgovoriti na bilo koje pitanje. Tijekom procesa kupovine stana bila je vidljiva Filipova profesionalnost i stručnost zbog koje sam se osjećala sigurno, ali i vedar duh zbog kojeg je potencijalno stresan period u životu prošao ugodno i bez nepotrebnog živciranja. Uvijek korak ispred, ažurno se brinuo za moj predmet i sve je s agencijske strane bilo gotovo u najbržem mogućem roku."
Jelena Markota
Odlicna usluga, pohvale za agenta Tomislava Kolačevića. Paulina Degiuli
Paulina Degiuli
Najtoplije preporučujemo Starling agenciju. Uspjeli su nam prodati stan u rekordnom roku i bez ikakvih problema. Redovno su nas obavještavali o svakoj prezentaciji stana i davali povratne informacije od potencijalnih kupaca. Posebno pohvaljujemo agenta Filipa Bistrovića koji nam je i pronašao kupce i odradio cijeli proces kupoprodaje vrlo profesionalno i stručno.
Sunčica Komljenović
Pored mnogobrojnih prekrasnih uspomena koje vežemo za posebna mjesta diljem svijeta, dom je ipak oni najposebnije mjesto u kojemu gradimo i stvaramo najtoplije uspomene. One koje prijateljima i poznanicima prepričavamo cijeloga života, one koje nosimo u srcu. Pronaći mjesto gdje ćeš stvoriti dom katkada se može činiti usputnim i jednostavnim zadatkom. No, to je zapravo najteži dio posla koji se ponekada može činiti i nemogućom misijom. Kada sam se upustila u avanturu traženja stana za kupnju kojeg ću pretvoriti u svoj dom, taj sam zadatak povjerila najprofesionalnijoj ekipi koju sam mogla zamisliti da postoji. Ekipa Starling nekretnina na čelu s Lukom Pricom traženje mog prvog vlastitog stana to je iskustvo učinila jednom od najljepših avantura u koje sam se ikad upustila. Njihov trud da prevladaju svaku zamku i potencijalnu komplikaciju zapanjila me od samog početka naše suradnje. Predani svom poslu, puni znanja i iskustva te neizmjernog entuzijazma da svojim klijentima pruže jedinstveno iskustvo stvaranja doma omogućili su mi jedinstvenu priliku da uživam u tom procesu do krajnjih granica. U tek dan ili dva od našeg prvog susreta, pronašli su stan koji je postao idealan dom mojoj obitelji, strpljivo i brižno vodili su nas kroz svaki korak kupnje stana te na sebe preuzeli svaku brigu dok sam ja bezbrižno sanjarila o uređenju budućeg doma. I s punim pravom zaslužuju neograničeno povjerenje svih onih koji sanjare o svom budućem domu i uspomenama koje će nositi u srcu do kraja života.
Ana Lukiček
Jakša, neizmjerno sam zahvalna Jakši za veliku pomoć prilikom kupnje stana. Brz, efikasan i žestok ! Svakako preporučam !
Vlasta Krauze Bogdanović
Poštovani, baš sam zadovoljna da sam se odlučila stan prodati uz pomoć agencije Starling i njihovog agenta Marijana Žižića. Vrhunski majstor svog zanata. I zato ne treba oklijevati prepustite se stručnjacima koji će vas riješiti stresa i svih onih papirnatih zavrzlama koje idu uz taj posao. Bravo Marijane bilo je pravo zadovoljstvo poslovati s Vama. Stela i Maja Zrnčić
Stela i Maja Zrnčić
Svaka preporuka agenciji Starling, a posebno Filipu Ćulibrku. Izuzetno pristupačan, simpatičan i vrlo profesionalan. Zbog njegovog pristupa kupnja nekretnine bila je jednostavno i ugodno iskustvo. Hvala na svemu.
Petra Kos
Sve pohvale Ani Rosenberg Kalajdžić!
Ante Marušić
Svaka preporuka za agenciju i agenta Šimu. Gospodin Šimo nam je prodaju stana učinio brzom i uz točnu procjenu, što je izrazito pohvalno i bitno za povjerenje. Minimum stresa u inače stresnoj situaciji prodaje našeg doma. Izrazito smo zadovoljni profesionalnošću i držanjem dogovora u svakom smislu. Iz razloga osobnog izvrsnog iskustva, apsolutno preporučujem ovu agenciju. Čista desetka.
bobacHERE
Odluka o investiciji poput kupovine prve nekretnine nikada nije jednostavna, dok se realizacija te odluke čini nemoguća. No uz tim STARLING NEKRETNINE d.o.o., naša jedina briga je bila donijeti odluku. Profesionalnost, stručnost i potpora cijelog tima, osobito susretljiv i prijateljski pristup Vlahe Venetia je pretvorilo ovu avanturu u nešto u čemu smo mogli uživati. Vlahina potpora, pomoć i vođenje svakog koraka ove avanture omogućilo nam je da mi bezbrižno planiramo uređenje našeg doma. Svesrdno bismo preporučili agenta Vlahu i agenciju Starling Nekretnine svima koji se odlučuju na prodaju ili kupovinu nekretnine jer isto ne mora biti muka kada imaš prave ljude uz sebe. Ivan i Martina
Martina Šestak
Vrlo skeptični krenuli smo u kupnju i prodaju stana, zahvaljujući agentici Ani Rosenberg Kalajdžić imali smo najbolje iskustvo, svakako za preporučiti od srca.
Paola Čubra
Poštovani Ovim putem želim pohvaliti Mislava Krištu na iznimno profesionalnoj i ugodnoj suradnji. Takve osobe kada dobiješ u kolektiv trebaš čuvati i zadržati jer su iznimno rijetke. Ne sjećam se da sam u karijeri srela tako uljudne (ne ljigave) i posložene osobe. Ima prirodni talent, što se ne može naučiti. Zrinka Šestan
Zrinka Šestan
Agenciju Starling bih preporučio svakome tko je u potrazi za nekretninom. Tijekom cijelog procesa osjetio sam da je briga za stranku u agenciji primarna.Također bih istaknuo da su način, kao i obim pružanja usluga na visokoj profesionalnoj razini. Unatoč profesionalnosti, osjeća se jedna ugodna atmosfera u komuniciranju, te fleksibilnost sukladno danim okolnostima. Velike pohvale agentici Jeleni Ivančić koja me je vodila kroz cijeli proces kupnje nekretnine.
Josip Ribić
Puno hvala Filipe, ti si daleko najsposobniji agent za nekretnine koji se kreće po Zagrebu.
Maja i Marko
Toplo preporučujem Starling, posebno ističem Antonia Štedula koji je izvanredan profesionalac. Njegova entuzijastična predanost poslu čini suradnju vrlo ugodnom. Zahvaljujući Antoniovom angažmanu, brzo je pronađen kupac za moj stan, a pregovori su protekli glatko i efikasno.
Dario Kostrić
Svaka preporuka! Gospođa Mia Vučić nas je svojim znanjem, ljubaznošću i izuzetnom profesionalnošću uspješno provela kroz veliku prekretnicu u našem životu. Veliko joj HVALA!
Zdravka Belcic
Dugotrajni i komplicirani proces kupovine nekretnine je bio maksimalno pojednostavljen uz Filipovu pomoć. Uvijek je bio dostupan, neposredan, pozitivan i spreman navigirati nas u daljnjem koraku. Nikakvo prethodno znanje nije bilo potrebno, Filip nas je upoznao sa svim informacijama koje su nam trebale, te nam je dao savjete i prijedloge kako dobiti bolje uvjete kredita. Da opet kupujem nekretninu, sigurno bi mu se obratio za pomoć i suradnju - apsolutna preporuka! Igor Pavlović
Igor Pavlović
Suprug i ja smo kupili stan u Zagrebu preko ove agencije i imamo samo riječi hvale za istu. Jako smo zadovoljni sa svime. Naročito pohvaljujemo agenta Šimu koji je uvijek bio ljubazan, kooperativan i na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Preporučili bismo ovu agenciju svakome.
Jasna Rudan
Poštovani, Htio bih vam se zahvaliti na dobro odrađenom poslu prilikom kupoprodaje stana. Vlaho, Vama posebna zahvalnost i pohvala na strpljenju, ljubaznosti i vremenu koje ste odvojili za nas i van radnog vremena. Ekipa ste svakako za preporučiti drugima. Svako dobro u budućem radu vam želim, kako u privatno tako i u poslovnom planu.
Darko Tadić
Sve pohvale Vašem agentu Dino Banda, kupnja nekretnine je bila jednostavna, brza i učinkovita, sve odrađeno po dogovoru , posebno bi istakao komunikaciju sa Dinom koji je uvijek dostupan ili se javi u najkraćem roku. Svaka čast.
Željko Jurić
Profesionalna. Ljubazna. Pristupačna. Strpljiva. Kompetentna. Od prvog do posljednjeg susreta odrađeno s maksimalnom predanošću. Jelena je savršena agentica za nekretnine. U svakom sam trenutku imala pouzdane, točne i laički prevedene informacije o kupoprodaji. Pouzdala sam se u svoju agenticu na svakom koraku jer ima i više nego potrebno znanja, stručnosti i kompetentnosti i iskustva. Svaki je naš susret i kontakt bio savršen spoj profesionalnosti i ljubaznosti. Svakom bih je preporučila. Ako tražite osobu koja zna što radi i kako raditi i da vam istovremeno potraga i kupnja/prodaja nekretnine bude opušteno i ugodno iskustvo bez nepoznanica, straha i stresa, onda je Jelena Ivančić prava osoba za vas. Srdačan pozdrav, Lana Brajković
Lana Brajković
"Želim pohvaliti Vašeg agenta, gospodina Franu. Angažiran je, sposoban i kompententan. Profesionalnosti i radišnosti kao i vedrine i ljubaznosti mu ne nedostaje. Sigurna sam da ova pohvala neće proći nezapažanja."
Margareta Brajković
Kao nekome tko prvi put kupuje nekretninu Starling agent Filip Bistrović je proces učinio potpuno bezbolnim, brzim i efikasnim. Nisam morao niti u jednom koraku razbijati glavu, sva pitanja su bila promptno odgovorena i u svakom trenutku sam znao gdje smo i što slijedi. Ima raznih agencija i raznih mišljenja o agencijama no ovo iskustvo me je definitivno uvjerilo da vrijedi imati posrednika. Svakako preporučujem! Danijel Oršolić
Danijel Oršolić
I had a really pleasant experience using Starling agency to find an apartment for rent. Communication was fully transparent and their fast action helped me find a new home! Imao sam stvarno ugodno iskustvo koristeći Starling agenciju za pronalaženje stana za iznajmljivanje. Komunikacija je bila potpuno transparentna i njihova brza akcija mi je pomogla da nađem novi dom!
Frano Vujic
Iznimno pozitivno iskustvo s agencijom, pristupom kupcu, brzinom komunikacije, susretljivošću, profesionalnošću i lakoćom komunikacije! Gospođa Mia koja nas je vodila kroz proces kupnje nas je oduševila! Od nas imate sve preporuke!
Irena Leskovar
Sve preporuke za agenta Šimu, vrlo profesionalan, sposoban i iskren.
Antonio Galić
Želio bih zahvaliti Filipu Ćulibrku na izrazitoj susretljivosti i pomoć prilikom posredovanja i u konačnici kupnji stana. Uz njega proces je bio jednostavan, brz i bez stresa. Jednostavnim jezikom uputio me je u proces kupnje stana i jasno rastumačio svaku fazu i svaki papir koji smo odradili. U svakom slučaju jako pozitivno iskustvo. Mihael Kušec
Mihael Kušec
Tomislav K svojim je profesionalizmom pokazao da su Starling nekretnine apsolutno najbolji izbor kod odabira agencije za nekretnine.
Luka Kolačević
Podrška Starling agenciji za nekretnine omogućila mi je da kroz vrlo izazovnu životnu situaciju izbora i kupovine stana prođem s podnošljivom dozom stresa. Agentica Ana Rosenberg Kalajdžić vodila me kroz proces sigurno i nenametljivo. Susretljivost i strpljenje za pohvalu.
Gordana Talan
Ovim putem bismo htjeli zahvaliti agentu Mislavu Maračiću na ugodnoj suradnji i vodstvu tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine. S obzirom da je kupovina bila rizična, odnosno papirologija nekretnine nije bila uredna, Mislav nas je pravovremeno i detaljno obavještavao o daljnjim koracima. Cijelo vrijeme je aktivno sudjelovao i pružao podršku od potražnje adekvatne nekretnine, preko pregovora s tadašnjim prodavateljima te rješavanja sve potrebne dokumentacije, što je u konačnici rezultiralo uspješnom kupovinom stana te zadovoljstvom nas kupaca. Nakon kupnje nekretnine ostalo je još nekoliko koraka do stvaranja svih uvjeta (računi starih vlasnika, pronalasci svih pripadajućih ključeva, ugovor s HEP-om i ostalim komunalnim uslugama) kako bi kupac mogao početi s renovacijom stana, a koje je agent Mislav ulažući dodatan napor, uspješno dovršio. Voljeli bismo istaknuti kako su povjerenje i profesionalan pristup agenta najvažniji čimbenik prilikom kupovine nekretnine, a koje smo zaista dobili od Mislava. Samim time želimo zahvaliti i cijeloj Starling agenciji na pružanju podrške i izlaženju ususret prilikom razjašnjavanja činjenica koje nam, kao kupcima, u pojedinim fazama nisu bile jasne. Još jednom hvala Mislavu na strpljenju i maksimalnom trudu u pronalasku najboljeg rješenja za nas kupce! Sve preporuke!
Ena Župan i Ivan Mulc
Znamo da je povjerenje temelj svakog privatnog, ali i uspješnog poslovnog odnosa. Upravo iz tog razloga sam ponovno odabrala Agenciju Starling koja klijentu jamči profesionalnost, pokreće inicijativu, a prije svega ulijeva povjerenje i daje pouzdanost. Ovo mi je druga prodaja nekretnine preko Agencije Starling i smatram kako su pored visoke razine profesionalnosti i jedinstveni na tržištu nekretnina. U potpunosti su posvećeni onome što rade, a pritom i stručni, brzi, efikasni i fokusirani na brzu realizaciju. Ovim putem se želim zahvaliti agentu, Filipu Ćulibrku, koji je opet bio uz mene u teškim životnim odlukama i maksimalno mi olakšao prodaju, preuzevši svu brigu oko najsitnijih detalja. Pritom uvijek raspoložen i pun razumijevanja. Filip je primjer idealnog agenta, pozitivnog duha, s izvrsnim komunikacijskim vještinama, kod kojeg znate da ste u dobrim rukama i da će sve biti profesionalno odrađeno. Izuzetno cijenim Agenciju Starling i gospodina Filipa Ćulibrka, jer predstavljaju odličan spoj profesionalnosti i ljudskosti, vrhunski su u ispunjavanju svih zadataka, uvijek s osmijehom na licu koji garantira, da će se svi zajednički ciljevi ispuniti! Veselim se daljnjoj suradnji! Ana Vlahek Horvat
Ana Vlahek Horvat
Jos jednom da se zahvalim, apsolutno ste tim za preporuciti, profesionalni, dosljedni i u kontaktu s velikim brojem klijenata. Apsolutno od povjerenja i ono najvaznije meni.... osjecaj da sam u dobrim rukama!!!! Hvala!!!
Ana Gržalja
Sve pohvale za agenciju Starling, posebno agentu g. Jakši Stecci s kojim je suradnja bila izrazito ugodna, a komunikacija ljubazna, profesionalna i nenametljiva. Na svako moje pitanje tijekom procesa ( kojih je stvarno bilo puno :) ) uvijek je strpljivo odgovarao i zaista se jako trudio pomoći. Surađivala sam s vise agencija u početnom periodu, no vrlo brzo se odlučila otkazati im suradnju i g. Jakši prepustiti prodaju stana, nekako je vrlo brzo stekao moje povjerenje i apsolutno to opravdao. Od srca bih preporučila ovu agenciju!
Martina Divjak
Pohvala i zahvala Mislavu za profesionalnu suradnju u prodaji stana.Bez obzira na moje negativno iskustvo s agencijom prethodnoj kupoprodaji, stvorio je odnos povjerenja i partnerstva te uvijek dobre volje savladao sve moje dileme i strahove.. Mislav ima moje preporuke kod mojih prijatelja, još jednom puno hvala L. P. Alica Puhmajer Zovko
Alica Puhmajer Zovko
Poštovani gospodine direktore, Prica! Želimo se i na ovaj način zahvaliti Vašem djelatniku - kompetentnom , srdačnom i profesionalnom agentu, gosp.Tomislavu Kolačeviću. Kupovina nekretnine bila je toliko profesionalno odrađena, da smo uistinu ugodno iznenađeni ! Vrlo smo zadovoljni korektnošću i sto nam je jako važno ljubaznošću i toplim ljudskim pristupom gosp.Kolačevića! Vrlo rado ćemo svim našim prijateljima i znancima preporučivati Vasu agenciju. Želeci svako dobro, srdačan pozdrav! U ime obitelji Kaleb Dr.Viktorija Kaleb
Dr.Viktorija Kaleb
Posebno mi je zadovoljstvo ovim putem podijeliti svoje iskustvo s Agencijom Starling koju želim istaknuti kao pozitivan primjer mladog i profesionalnog poduzetništva na našem području. Prilikom prodaje stana putem preporuke upoznala sam agenta Luku Prica, ujedno i vlasnika „Starling Nekretnina“. Iako nemam dosadašnjih iskustva s prodajom nekretnina, odmah sam uočila da se nalazim u dobrom i poštenom okruženju te sam se u svakom trenutku bila osjećala sigurnom s obzirom na profesionalnost i vjerodostojnost Agencije Starling. Gospodin Prica je ambiciozan, izuzetno sposoban u organizaciji i upravljanju te ima koncept, koji jamči uspjeh – inicijativnost, pouzdanost, dostupnost, marljivost, fleksibilnost i prije svega povjerenje i ljudskost, a toga se zaista rijetko pronalazi u današnjem poslovnom svijetu. Izuzetno sam zadovoljna i sretna što sam odabrala upravo ovu Agenciju. Prodaju mog stana preuzeo je mladi agent Filip Ćulibrk, koji je primjer idealnog agenta – uvijek dostupan, sposoban, vrstan u komunikaciji što je prilično kompliciranu prodaju stana zbog osobnih okolnosti, ipak učinilo lakšom. Vedri duh gospodina Ćulibrka niti u jednom trenutku nije posustao, nego je stručno i uporno, s nevjerovatnom lakoćom slijedio svoj cilj, koji je bio zajednički cilj – prodaja stana. Agencija Starling na svim razinama bezprijekorno odrađuje zadatke. Moje iskustvo potvrđuje da su pouzdani i u kriznim situacijama, izuzetno brzi i efikasni, posvećeni onom što rade, a to rade sa srcem! Do sljedećeg susreta.
Ana Vlahek Horvat
Gospodinu Marijanu Žižiću iskreno zahvaljujem i sretan sam što sam upravo njega odabrao za posrednika. Marijan je profesionalno, odgovorno i promptno obavio ovaj posao izvan svih mojih očekivanja. Svakome tko želi u što kraćem roku prodati ili kupiti nekretninu bez komplikacija i neizvjesnosti jamčim da je upravo gospodin Marijan zajamčeno rješenje. Upravo ovakvi ljudi u pravom smislu riječi agenciji za nekretnine Starling daju pravi kredibilitet.
Hrvoje Turković
Fantastično iskustvo s agencijom Starling, pogotovo s agenticom Marijom Mikelić. Želim se zahvaliti na profesionalnom pristupu, ljubaznosti i velikoj stručnosti. Sve preporuke.
Nika Hutinec
Za Starling agenciju i gosp.Antonia sve pohvale za profesionalni i ozbiljan odnos prema svojim klijentima. Gosp.Antonio je uvijek bio spreman pomoći i odgovoriti na sva moja pitanja pri kupnji nekretnine. I uvijek dostupan, što je meni uvelike olakšalo kupnju. Ocjena čista petica, bravo i samo tako nastavite. Još jednom hvala!
Goran Besedn
Odlična agencija, našli su savršenu nekretninu za mene, po mojim zahtjevima. Definitivno preporučujem. Agent Patrick, ako ovo čitaš, hvala ti!
Tomislav Ljubičić
Izuzetno zadovoljstvo bilo je surađivati sa Lucijanom Šuškom i Tomislavom Petrovićem. Profesionalni, odgovorni i stručni mladi ljudi. Svaki poziv ili dogovoreni sastanak bili su bez kašnjenja, sa svim potrebnim informacijama i pravnim savjetima koje smo tražili. I nešto što je mnogima "sitnica", a na mene je ostavilo odličan dojam tvrtke koja misli i na najmanje detalje. Naime u stan - prilikom potpisivanja predugovora - Lucijan i Tomislav su ušli s "nazuvcima" na cipelama - što je dokaz velikog respekta koji imaju prema svom poslu kao i klijentima. Bravo za Starling nekretnine!
Sven Hojski
Sa zadovoljstvom preporučujem Filipa Bistrovića koji svoj posao odrađuje vrlo profesionalno i stručno.Spremno i brzo odgovarao je na sva naša pitanja i uvijek je bio na raspolaganju. Pružio nam je pomoć pri kupnji prve nekretnine.
Lana Zadravec
Željela bih pohvaliti gđu Željku koja mi se strpljivo i stručno posvetila. Naišla sam na mnoge agente koji pravo ne raspolažu niti znanjem niti informacijama o nekretninama koje prodaju, za razliku od gđe Željke koja je imala vrlo agilan pristup. Agent za svaku preporuku!
Diana Veronika
Perfekcionist,kakav jesam, prvo sam krenula u istraživanje koju agenciju unajmiti za prodaju stana. Već pri prvom susretu Filip Ćulibrk iz agencije Starling se pokazao najkompetentnijim. U isto vrijeme sam tražila nekretninu na otoku, i susretala se tijekom tog procesa sa raznim agencijama koje su mi na svakom koraku dokazivale da je Starling agencija daleko ispred svih. Filip se pokazao osobom nevjerojatno predanom svom poslu, njegova profesionalnost, iskrena komunikacija bez uljepšavanja, inteligencija i doskakanje iskustvom na sva moguća pitanja totalnog laika, beskrajno strpljenje, posvećenost, razumijevanje i uvažavanje svake najmanje želje svaki put obara. Istovremeno sam imala pitanja i vezana za kupovinu nekretnine bakćući se s lažnim oglašavanjem i koječim drugim raznih drugih agencija, i, iako to ne spada u opis posla koji smo ugovorili, bezrezervno je bio na usluzi sa svojim prijedlozima i rješenjima. Pozitivnost pri rješavanju birokracije, smirivanje i podrška u krizinim situacijama, učenje postavljanja pravih pitanja i istovremeno opuštajuća atmosfera da sam u sigurnim rukama dok me vodi kroz svaki korak još su neke od brojnih kvaliteta koje krase Filipa. Po mome mišljenju Filip doslovce živi taj posao above and beyond. Zbog svega navedenog, sa ogromnom zahvalnošću i bez trunka sumnje tvrdim da Starling agenciji možete dati neograničeno povjerenje. Nives Ivezić
Nives Ivezić
Poštovani, Pohvaljujem trud, znanje i zalaganje Lucijana Šuška, vašeg zaposlenika. Tijekom proteklih mjeseci posredstvom vaše agencije jedan smo stan kupili, a jedan prodali. Kroz oba procesa vodio nas je Lucijan. Do sad nismo nikada koristili usluge agencija za nekretnine i gaji smo izvjesnu skepsu prema njihovom radu. Međutim, kroz Lucijanov angažman da se ispune naše želje i potrebe za primjerenim domom sve su naše nedoumice nestale. Ja sam osobno imala osjećaj da me neko blagonaklon primio za ruku u proveo kroz cijelu ''priču''. Iako vrlo mlad, Lucijan je izuzetno zainteresiran, predan i taktičan. Ophodi se u manirima dobrog građanskog odgoja. Nenametljiv je, a uvijek prisutan i na raspolaganju. Suprug i ja izuzetno smo zadovoljni njegovim zastupanjem, a posljedično i radom vaše agencije. Kroz ovo iskustvo smo uvidjeli sve prednosti angažiranja profesionalne osobe u rješavanju velikih životnih koraka, kupnje i prodaje stana. Lucijan je zaslužio naše poštovanje i pohvalu. Zahvaljujemo mu se još jednom i ovim putem. Srdačno pozdravljamo cijeli personal agencije i želimo vam uspješan daljnji rad. Eleonora i Zlatko Peter
Eleonora i Zlatko Peter
Poštovani, želim podijeliti svoju recenziju s korisnicima usluga agencije Starling nekretnine. Sve pohvale za profesionalan nastup agencije na tržištu nekretnina, te dajem najvišu ocjenu 5,0 . Kako agenciju čine zaposlenici želim posebno istaći jedno ime iz agencije, a to je Ana Rosenberg Kalajdžić koja je vodila moj predmet, toliko predanosti i posvećenosti poslu već dugo nisam susreo, sve je odradila profesionalno i na vrijeme. Ujedno se odlično snalazi u složenim i težim uvjetima posredovanja i pregovaranja kakav je bio moj predmet. Na kraju još jednom sve pohvale i preporuke za agenciju i Anu. l.p.Stjepan Vučagić
Stjepan Vučagić
Suradnju sa Starling nekretninama sam započeo prije nekoliko godina, sa g. Filipom Ćulibrkom i nakon njegove izvanredne profesionalne usluge, odlučio sam nastaviti suradnju sa Starlingom. Za sljedeću nekretninu, g. Filip me uputio na kolegu Dinu Bandu. Za g. Dinu jednostavno ne mogu naći riječi dovoljno dobre za izreći zadovoljstvo, jer svi uobičajeni epiteti nisu dovoljni za opisati njegov pristup poslu ( poslovan, ljubazan, i slično ). Jednom riječju, on je čudo od agenta. Primjer br.1: čuli smo se jednog petka prije podne, rekao sam mu kakav stan želim kupiti. Istog dana popodne smo pogledali stan. Sve smo dogovorili u subotu, a u ponedjeljak smo realizirali transakciju. Primjer br.2 : nakon kupnje navedenog stana, jednu srijedu sam nazvao g . Dinu i rekao da bih želio taj stan iznajmiti. Sutradan u četvrtak je g. Dino našao najmoprimca, i sve je bilo riješeno. Dakle, kupnju stana je riješio u roku 24 sata, isto tako i najam. Moje skromno mišljenje je da bolja usluga nije moguća, a osim gore navedenih čuda koja Dino radi, treba naglasiti kako g. Filip Ćulibrk , osim što izvanredno radi svoj posao, zna jako dobro izabrati svoje suradnike. Agencija Starling je ekipa snova, svakome za preporučiti… S poštovanjem Božidar Belavić
Božidar Belavić
Ovim putem želim zahvaliti agentu Tomislavu Kolačeviću i agenciji Starling na odrađenom procesu kupoprodaje. Od samog preuzimanja nekretnine do dovođenja klijenata i finaliziranja posla sve je bilo stručno i transparentno odrađeno te bih svakako preporučio Tomislava i Starling jer su se držali dogovora te sve svoje obveze stručno ispunili na vrijeme. Vinko Hanžek
Vinko Hanžek
Agent Šimo je jedan veliki profesionalac i gospodin uvijek dostupan, uslužan i lak za dogovor. Nadam se da ćemo ponovno surađvati.
Lovro Delimar
Od prvog susreta pa sve do kraja Filip je bio aktivan 100 na sat. Prodavali smo stan i imali tisuće zavrzlama oko papirologije i svega ostalog. Apsolutno ništa nismo radili, sve je odradio Filip. Veliko razumijevanje za sve imao je Filip i agencija. Drago nam je sto smo upoznali tako mladu osobu koja je u svemu optimistična i daje ti nadu da ne kloneš duhom. Vedar, pozitivan i izrazito profesionalan. Od srca Vam hvala za sve. Od nas ćete sigurno uvijek imati preporuke.
Jasna Deković
Jako stručni i prije svega pouzdani agenti. U svakom trenutku su bili dostupni za dodatna pitanja od trenutka našeg upita do realizacije kupoprodaje. Jako sam zadovoljan i mogu ih preporučiti svakome! Bravo!
Toni Paskojevic
Poštovani, želio bih zahvaliti gosp. Tomislavu Petroviću na suradnji u posredovanju pri prodaji 2 stana u proteklih nekoliko mjeseci. Pohvalio bi njegov profesionalan nastup, stručnost i odgovornost, te dostupnost i raspoloživost. Uvijek vedar i nasmijan, te ugodan sugovornik. Preporuka!!! Predrag
Predrag
Iskrene pohvale i zahvale agenciji Starling na profesionalnom pristupu i pomoći sa svim savjetima pri kupnji nekretnine. Brojne pozitivne preporuke na njihov rad su zaista i potvrđene od prvog razgledavanja do realizacije kupovine stana. Tu bih posebno naglasila zahvalnost agentima Filipu Ćulibrku i Marku Ivankoviću bez kojih bi ovaj proces bio daleko teži, a ovako se činio maksimalno jednostavan, ugodan, pa čak i u moru birokracije. Pristup Filipa i Marka je zaista nenadmašiv. Iznimno susretljivi, strpljivi i iskreni, a sve s namjerom da osoba pronađe svoj idealni dom. L.M.
L.M.
Vrlo pozitivno iskustvo. Jako brzo nađeni podstanari za oba stana. Iskreno preporučam agenciju i puno hvala Mariji Mikelić za veoma poslovnu suradnju.
Goran Hodko
Vrhunski i profesionalno odraden posao. Sve preporuke, pogotovo za agenticu Mariju koja je imala puno strpljenja i odgovor na svaki upit
Renata Kolombo
Ako netko zaslužuje posebne pohvale za rad i trud koji ulaže u naše muke po kupoprodajnim aktivnostima, onda je to svakako Filip Bistrović. Naime, iako je prodaja relativno dugo trajala, zahvaljujući mojim zahtjevima i traženjima, ne njegovim, Filip je svojim vrlo posebnim angažmanom pridonio da cijelo iskustvo bude ipak malo lakše. Poznavanje tržišta i potreba i prodavatelja i kupaca, a posebno njegov uslužan karakter ipak su presudili da cijela procedura kupopordaje bude ugodna i brza svima. Hvala ti Filipe na trudu, volji i vremenu, bez tebe bi sve to išlo daleko teže
Gordana B.
Imao sam predivnog agenta koji me je vodio kroz kupovinu nekretnine u Gajnicama. Super osoba i jako profesionalan u svome poslu. Sve pohvale stvarno od srca za agenta Filipa Ćulibrka. Drago mi je što sam preko vaše agencije kupovao nekretninu. Pozdrav cijeloj ekipi u Starlingu.
Stjepan Svitok
Gospodin Mislav Krišto obavio je poslove vezano uz najam stana, brzo, efikasno i s razumijevanja i osjećaja za svoje klijente.
Ankica Švob
Ovim putem želim se iskreno zahvaliti i preporučiti Starling agenciju, a osobito agenta Filipa Ćulibrka. Filip je svojom smirenošću i efikasnošću uspješno savladao svaku prepreku prilikom prodaje/kupnje stana i sve odradio s puno truda i profesionalnosti. Svojom dostupnošću u svako doba za odgovor na pitanja, strpljivošću, dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom ulijeva sigurnost i povjerenje što je nekome kao meni, tko se ne razumije u beskrajnu papirologiju, veoma bitno. Neizmjerno mi je drago što je baš on odradio cijeli taj proces i preporučila bih ga bez razmišljanja svakome tko želi profesionalnu, a opet prijateljsku uslugu. Hvala na trudu, predanosti i uspješnoj suradnji, te do sljedećeg puta!
Maja O.
Agentica Martina T. je bila od velike pomoći pri procesu kupoprodaje nekretnine, stručna, precizna, vrlo ljubazna, preporučujem!
Sandra Popara
Vrlo poslovni
Vlado Jeĺisavac
Ovom prilikom bih voljela istaknuti još jednu uspješnu suradnju sa Starling Nekretninama. Znajući da sam u dobrim i sigurnim rukama, nastavila sam suradnju sa Starling Nekretninama i pored Luke i Filipa upoznala sam i mladog agenta, g. Dinu Bandu, koji se u potpunosti posvetio pronalasku našeg novog doma, osluškujući naše želje i tako znajući točno što očekujemo. To je, zapravo, ključ uspješne suradnje, sinergija koja se stvara jer vas netko sluša, razumije i shvaća i tako se uspješno korači prema zajedničkom cilju. Agent Dino Banda je sve što odlikuje Starling Nekretnine jer se u ovoj agenciji ne nalaze „obični“ agenti, nego ljudi koji svoj posao vole i rade ga strastveno i sa srcem. To je put koji će u potpunosti zadovoljiti klijenta. Dino je u svakom trenutku bio prisutan, nije postojao problema koji se nije dao riješiti, pun strpljena, s osmijehom na licu i uvijek pozitivnog stava. Uz takve agente nije teško stvarati i ispunjavati snove jer znate da imate poslovnog partnera uz sebe, koji će vas savjetovati i nastojati naći najbolje. Postoje agencije za nekretnine i postoji Starling! Odlučno i sa sigurnošću mogu reći kako je Starling jedinstven na ovim područjima i jamči profesionalnost, sigurnost, odgovornost i transparentnost u poslovanju. Uz sve to, ima ono što je meni najbitnije u odgovornom poslovanju - ljudskost!
Ana Vlahek Horvat
Jako zadovoljna profesionalnim pristupom koji je agent Tomislav Petrović pokazao u svakoj etapi kupoprodajnog procesa. Uvijek ugodan, stručan, strpljiv i na raspolaganju - za svaku preporuku!
Dora Izabela Micelli
Susretljivost i ljubaznost, a ponajviše strpljenje i profesionalnost su odlike koje je Starling doveo na novu - višu razinu :) Daria
Daria
Iskustvo sa Starlingom i agentom Filipom Ćulibrkom je promijenilo moje poimanje kupoprodaje. Inače vrlo stresan proces, uz Filipovu pomoć prošao je vrlo ugodno. Što je najbitnije, u rekordno kratkom roku je za moju nekretninu pronašao kupca, a meni pronašao nekretninu kakvu sam dugo tražio. Bravo Filipe, bravo za Starling:) Marin Kukoč
Marin Kukoč
Sve pohvale za agenta Šimu, toliko privržen poslu, odradio je posao točno onako kako smo zahtijevali, fotke i tekst oglasa su bili odlični, sve preporuke za Šimu. Prodao nam je dvije nekretnine u vrlo kratkom roku :)
Tony
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetom usluge vaše agencije. Prodaju svog stana bila sam povjerila agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Stan je prodan u vrlo kratkom roku po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala i agentu Filipu Bistroviću koji je također svojom profesionalnošću i brzinom pridonio prodaji. Hvala vam obojici još jednom, bez dvojbe ću vas preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Barbara
Profesionalna i stručna usluga, posebne pohvale agentu Tomislavu Petroviću! Laura Keglović
Laura Keglović
Veliko hvala agenciji Starling, a posebno gospodinu Antoniju Štedulu koji mi je pomogao u kupnji mog prvog stana. Uvijek spreman saslušati, uvijek dostupan, s njim je lako izaći na kraj. Preporučio bih ovu agenciju za nekretnine.
Alexis Bridenne
Pohvalio bih agenta Tomislava Petrovića, izuzetno profesionalan, pristupačan i na usluzi cijelo vrijeme do prodaje moje nekretnine. Velike preporuke od mene.
Goran Smiljanec
Sa zadovoljstvom vam mogu prenijeti svoje iskustvo za prodaju nekretnine, a za koju smo angažirali agenciju za nekretnine Starling jer nismo imali nikakvih iskustava s prodajom nekretnina. Osobno smo imali čast surađivati s agentom Filipom Ćulibrkom koji je uložio puno truda i odradio to nadasve profesionalno, strpljivo, stručno i korektno iako smo možda povremeno postavljali pitanja koja su za njega koji radi s takvim stvarima bila jednostavna i logična, ali nama kao amaterima nejasna. Filip je na sve uvijek s puno uviđavnosti i strpljenja dao jasan i strpljiv odgovor, uz mogućnost dostupnosti informacija u bilo koje doba dana, svojim sugestijama i strpljivim radom brzo nas odveo do cilja, odnosno prodaje nekretnine. Za mene je on osoba rođena za takav posao, iako je mlad ima puno uviđavnosti i strpljenja za svakoga i brzo će vas oduševiti svojom jednostavnošću i sugestijama, a nadasve svojom predanosti i angažmanom. Zato ako želite brzo i sigurno prodati svoju nekretninu, a i kupiti nekretninu, od srca vam preporučujem agenciju za nekretnine Starling i agenta Filipa Ćulibrka koji će vas svojim sugestijama i stručnosti brzo odvesti do cilja. Hvala Filipe, sretno uz lijep pozdrav.
Zdenka Orešković
Iskustvo sa Starling-om i agentom Filipom Ćulibrkom je promijenilo moje poimanje kupoprodaje. Inače vrlo stresan proces, uz Filipovu pomoć prošao je vrlo ugodno. Što je najbitnije, u rekordno kratkom roku je za moju nekretninu pronašao kupca, a meni pronašao nekretninu kakvu sam dugo tražio. Bravo Filipe, bravo za Starling:)
Marin Kukoč
Velike pohvale za agenta Filipa Ćulibrka na profesionalnom pristupu, pristupačnošću i strpljivom objašnjavaju cijelog procesa kupnje stana. Od početka do kraja Filip je ulijevao sigurnost i nisam se opterećivao oko dokumentacije i ne mogu ni zamisliti koliko bi sve bilo teško da nisam bio klijent Starling Nekretnine i agenta Filipa. Svakome ću preporučiti Starling Nekretnine i ako jednom opet budem trebao usluge agencije prvo ću se obratiti Filipu. Veliko hvala za sve!
Vitomir Anđelić
Sve pohvale agentu Jakši Stecci i Mislavu Maračiću! Profesionalnost, ljubaznost, pristupačnost i strpljivost, jednostavno savršenstvo! Bez njih vjerojatno još dugo ili možda čak nikada ne bih kupila stan. Velika hvala Jakša i Mislave i želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu! Sve preporuke.
Gordana Špit
Poštovani, Suradnja s vašom agenticom Jelenom Ivančić bila je odlična! Od samog uvodnog razgovora, preko pripreme dokumentacije do finalizacije kupnje stana Jelena nas je besprijekorno vodila i znatno nam olakšala cijeli proces. U svakom trenutku je bila na raspolaganju te pomogla savjetima i prijedlozima kada god je bilo potrebno. Jeleni i ostatku ekipe iz agencije velika hvala na pomoći. Mirela Dubravec
Mirela Dubravec
Danas 25.07.2022 g. zahvaljujem g. Mislavu Maračiću, djelatniku agencije za nekretnine Starling, što se našao na mom životnom putu! S puno povjerenja sam surađivala s njim. Iznad svega ljubazna , jednostavna osoba. HVALA TI MISLAVE, Iva Budimić Zjača
Iva Budimić Zjača
Susretljivost i ljubaznost, a ponajviše profesionalnost su odlike koje je Starling doveo na novu - višu razinu :)
Daria
Marijan je od prvog susreta bio izrazito profesionalan. Jako puno mi je pomogao sa svojim savjetima i iskustvom kako bi odabrao pravi stan za sebe. Puno hvala Marijane!
T. S.
„Za uvod bih želio odmah istaknuti i pohvaliti agenta Filipa Ćulibrka kojega mogu bezrezervno preporučiti kao ozbiljnog i iskusnog ali pristupačnog poznavaoca nekretninskog tržišta. Meni je sama prodaja nekretnine, koja je oduvijek bila u obiteljskom vlasništvu, predstavljala težak korak i dugo sam dvojio da li da sam prolazim kroz to ili angažiram profesionalce, ponajviše radi raznih negativnih informacija o procesu prodaju, komplikacijama a i riziku od potencijalnih prijevara. Odluka za agenciju Starling i Filipa je bila po preporuci i kako su je meni preporučili ja šalje svoje preporuke dalje jer ozbiljnost u postupku, odgovornost oko detalja i ponajviše izrazita dostupnost našeg agenta Filipa je stvarno i za više od pohvale. Kako sam često zauzet poslovnim obvezama jedina mogućnost kontakta je bila putem email i bez obzira kada bi ja kontaktirao Filipa odgovor je bio u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je radni dan, vikend i koje doba dana. I najvažnije je da smo u startu usuglasili očekivanu vrijednost prodaje na osnovu informacija i preporuka koje sam dobio od Filipa, a to je zasigurno u dobroj mjeri omogućilo da nekretnina bude prodana u vrlo kratkom roku za cijenu koju sam želio ostvariti.“
Marinko P.
"Sve pohvale gđi. Jeleni na ljubaznosti, komunikaciji, strpljivosti i ustrajnosti. Bez nje ne bi kupili nekretninu iz koje ćemo jednog dana sagraditi dom. Od srca hvala."
Zeza Melić
„Kada razmišljate o kupovini svog prvog stana i krenete u potragu, shvatite da ste se našli u totalnom ne znanju. A onda naiđete na agenta Filipa i ono sto ste tražili mjesecima, doslovno se ostvaruje u samo tjedan dana! Iskustvo s agentom Starling agencije Filipom Ćulibrkom je nadasve ugodno, profesionalno, vrlo jasno. Prezentacija je otvorila oci i vidjela sam prednosti i potencijale stana koje sama ne bi uočila! Ovo je moja prva nekretnina, ali svakako neće biti zadnja, znam kome ću se obratiti! Filipe, hvala ti na svemu!“
D. K.
S Filipom sam imala priliku surađivati u više navrata i moram priznati da me svaki puta iznova iznenadi razinom usluge i profesionalnosti. Izarzito pouzdan, pristojan, strpljiv, i fokusiran na realizaciju kupoprodaje imajući na umu, prije svega zadovoljstvo klijenata. Ne nameće svoju volju, već sliuša klijente te daje savjete u pravom trenutku, kad je klijent spreman poslušati. Hvala još jednom na trudui profesionalnom pristupu.
Martina Slunjski
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetnom uslugom agencije Starling. Prodaju svog stana i zemljište povjerio sam agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Sve je prodano u vrlo kratkom roku, po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala agenciji Starling, a posebno Filipu. Bez dvojbe ću Vas dalje preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Davor Dombaj
Profesionalna pomoć i brza realizacija kupoprodaje, unatoč turbuletnim okolnostima! Filip Bistrović je kupoprodaju izveo vrlo profesionalno i u rekordnom roku, poglavito s obzirom na okolnosti. Vrlo je brzo i kreativno pronalazio načine da se riješe administrativni izazovi i obaveze, usprkos zatvorenoj granici i moga nemogućnosti dolaska u zemlju. Sve dogovorene obaveze od strane agencije prema meni su provedene točno i brzo kako je bilo planirano. Sve pohvale!
Tomislav Valjetić
Ne možemo dovoljno nahvaliti Starling agenciju nekretnina. Posebno se želimo zahvaliti mladom agentu Filipu Ćulibrku koji nam je neizmjerno olakšao pronalaženje i kupnju željenog stana. Njegova iznimna ljubaznost, susretljivost i rijetka strpljivost znak su vrhunske profesionalnosti. Filip je čovjek kojeg želite uz sebe kada se susretnete sa kaosom užarenog zagrebačkog tržišta nekretninama.
Branka Trlin i Vilim Matula
Muž i ja odlučili smo se na kupnju prve investicijske nekretnine i zaista smo imali neke strahove i sumnje koje nam je agent Filip Ćulibrk sveo na minimum. Cijeli proces je išlo glatko, komunikacija je bila tečna i redovita, zaista smo prezadovoljni. Hvala!
Sara Adžić
Ako kupujete ili prodajete nekretninu, postoji jednostavno rješenje. Javite se agenciji Starling i tražite g. Dinu Banda. Kada stupite s njim u kontakt i iznesete mu svoje želje, možete zaboraviti na probleme, strahove, stres i sve druge loše osjećaje koji se javljaju u takvim situacijama. Izrazito poslovan, sposoban, u svakom trenutku ima odgovore na sva pitanja. Upravo je takvo bilo moje iskustvo s njim prilikom nedavne kupnje nekretnine Što je među automobilima Mercedes, u nogometu Modrić, to je u poslovanju nekretninama g. Dino Banda! Za njega ne postoje nerješive situacije. Jednostavno, čudesno sposoban agent. Za svaku pohvalu, i svakome za preporuku.
Olga Belavić
„Stvarno sam jako zadovoljna sa suradnjom Jelene Ivančić i agencije Starling, definitivno bih ih ponovno angažirala ako ću u budućnosti kupovati/prodavati stan. Iskreni ste, otvoreni i jako brzo rješavate stvari, što mi je bio ogroman plus, posebice kad sam bila nesigurna sto napraviti i u kojem smjeru ići. Hvala puno na svemu!“
Ivana Sesar
Poštovani gospodine Prica. Prije cca tjedan dana smo kupili stan u Kornatskoj ulici preko Vaše agencije. Stan smo tražili vrlo aktivno skoro godinu dana. Uvijek bi pri provjeri oglasa zakolutali očima ako bi vidjeli da se radi o agenciji, a ne privatnoj osobi. Nažalost, iskustva s raznim agencijama bila su ili osrednja ili loša. No, Vaš Dino Banda nam je cijelu sliku u glavi totalno resetirao. Stan smo gledali još u siječnju i nismo se previše zagrijali, no spletom raznih okolnosti, nekoliko mjeseci kasnije postao je realna opcija, a na kraju i finalna. U cijelom tom procesu mladi gospodin Banda bio je naš kontakt. Brz, ugodan, detaljan, spreman uvijek za razgovor, mi smo cijele pregovore oko stana obavili u 2,3 dana, a razmjene ponuda i “loptanje”…bilo je tu 5/6 dobrih izmjena. Sve preko g. Bande. Sva papirologija bila je bez greške, svaki naš upit preko maila, poziva ili whatsappa je bio expresno odgovoren… Sve je to podiglo image Vaše agencije u našim očima i definitivno ste opcija koju ćemo uvijek prvo razmatrati u budućnosti. I to sve jer imate sjajnog agenta koji je pomogao da ostvarimo svoj plan. Čuvajte ga i sretno u budućim izazovima. Lp, Hrvoje Herman
Hrvoje Herman
Copyright © 2023. Starling nekretnine Zagreb, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.

Pretraživanje