Dojmovi klijenata

Zatražite procjenu
4.9
(349) korisnika ocjenilo

Pročitajte dojmove naših klijenata

Nedavno smo surađivali s agencijom i svaka preporuka za agenciju, ali i cijeli tim ukupno. Posebna pohvala agentici Maji Žuži koja je s nama bila od početka. Tolika ljubaznost i trud s njene strane, dostupnost u bilo kojem trenutku. Strpljiva i zaista pomogne sa savjetima i svojim iskustvom. Od nas 5+
Sara Maksimović
Agent Šimo je jedan veliki profesionalac i gospodin uvijek dostupan, uslužan i lak za dogovor. Nadam se da ćemo ponovno surađvati.
Lovro Delimar
Samo odlična iskustva s agentima Starlinga: najprije Filip Ćulibrk pa Ana Rosenberg-Kalajdžić. Profesionalni, ljubazni, obrazovani i vrijedni. Obje nekretnine koje sam prodavala preko njih su našle nove vlasnike u kratkom rock, oboje su bili više nego efikasni. Najiskrenija preporuka!
snjezana banovic
Moram pohvaliti agenciju kao izuzetno profesionalnu sa stručnim timom agenata. Agentica Maja Žuža je bila izuzetno korektna, pouzdana, profesionalna i uvijek na raspolaganju. Svojim znanjem i iskustvom i sama prodaja je bila laka i brza te je bila na raspolaganju kod rješavanja popratne dokumentacije. Njena dostupnost i otvorenost cijeli proces prodaje je učinila vrlo jednostavnim. Hvala i svaka preporuka dalje.
Tamara Esih - Giriček
Pohvalio bih agenta Tomislava Petrovića, izuzetno profesionalan, pristupačan i na usluzi cijelo vrijeme do prodaje moje nekretnine. Velike preporuke od mene.
Goran Smiljanec
Sve preporuke za agenta Šimu, vrlo profesionalan, sposoban i iskren.
Antonio Galić
Sve pohvale Vašem agentu Dino Banda, kupnja nekretnine je bila jednostavna, brza i učinkovita, sve odrađeno po dogovoru , posebno bi istakao komunikaciju sa Dinom koji je uvijek dostupan ili se javi u najkraćem roku. Svaka čast.
Željko Jurić
Nakon dulje potrage za nekretninom te komunikacije s (pre)više agencija i agenata, želimo istaknuti agenciju Starling kao iznimno profesionalnu, organiziranu i susretljivu opciju za buduće kupce. Posebne pohvale Vašim agentima Vlahi i Filipu koji su nam profesionalno, stručno i srdačno jako pomogli u vezi svega pri kupnji stana u Zagrebu i bili dostupni 24sata te nam cijeli postupak olakšali. Vaši kolege su uvijek bili dostupni za sve naše upite te nam objasnili svaki segment kupnje i odgovorili u kratkom roku na svaki naš upit tako da je kupnja stana prošla jako glatko
Vedran & Mia
Želim zahvaliti agenciji, a posebno bi pohvalila agenta Dino Banda na odličnom posredovanju između mene i prodavatelja i ovim putem želim mu još jednom zahvaliti na profesionalno odrađenom poslu. Puno uspjeha u radu u Novoj godini. Dubravka
Dubravka
Najljepše se zahvaljujem Starling agenciji kod posredovanja i zastupanja u prodaji stana. Toplo preporučam njihove usluge, a posebno želim pohvaliti i preporučiti gosp. Filipa Bistrovića, vrhunskog mladog čovjeka i profesionalca. Filip je svojom stručnošću vodio cijeli proces od početka od kraja, a njegov pozitivan stav i savjeti dodatno su ulijevali povjerenje i sigurnost, kako meni kao prodavatelju, tako i kupcu. Prodaja je prošla glatko, brzo, efikasno i bez stresa oko papirologije - rekli bi bez ikakve brige i pameti. Hvala na vrhunskoj usluzi, do iduće kupoprodaje! Tomislav Živković
Tomislav Živković
Ovim putem želimo pohvaliti agenta iz Starling nekretnina, Mislava Maračića! Mislav je s nama prošao kroz proces kupoprodaje novog stan, te nam je bio velika podrška cijelim putem. Komunikacija s njim je bila ugodna, te se uvijek trudio pronaći što bolje rješenje za obje strane. Stoga ovim putem želimo preporučiti Mislava te cijeli tim Starling Nekretnina.
Antea i Hrvoje
Sve pohvale za agenta Šimu, toliko privržen poslu, odradio je posao točno onako kako smo zahtijevali, fotke i tekst oglasa su bili odlični, sve preporuke za Šimu. Prodao nam je dvije nekretnine u vrlo kratkom roku :)
Tony
Odluka o investiciji poput kupovine prve nekretnine nikada nije jednostavna, dok se realizacija te odluke čini nemoguća. No uz tim STARLING NEKRETNINE d.o.o., naša jedina briga je bila donijeti odluku. Profesionalnost, stručnost i potpora cijelog tima, osobito susretljiv i prijateljski pristup Vlahe Venetia je pretvorilo ovu avanturu u nešto u čemu smo mogli uživati. Vlahina potpora, pomoć i vođenje svakog koraka ove avanture omogućilo nam je da mi bezbrižno planiramo uređenje našeg doma. Svesrdno bismo preporučili agenta Vlahu i agenciju Starling Nekretnine svima koji se odlučuju na prodaju ili kupovinu nekretnine jer isto ne mora biti muka kada imaš prave ljude uz sebe. Ivan i Martina
Martina Šestak
Odlična usluga agencije. Samo pozitivna iskustva prilikom suradnje s njima. Točni, pošteni i ulažu puno truda u odnos. Posebna pohvala Filipu Ćulibrku koji nas je vodio i zaista uložio puno vremena i truda, bio uvijek na raspolaganju. Preporuka!!!!
Kristijan Pribetić
"Veliko HVALA Marijanu Žižiću na profesionalnosti u obavljanju svoga posla. Marijan je svoj posao obavio brzo, ažurno i odgovorno te ga preporučujem svakome tko želi da mu prodaja stana bude ugoda umjesto stresa. Starling agencija za nekretnine u njemu ima zaposlenika za poželjeti."
Amir Šoša
Imao sam dobro iskustvo, moja agentica Maja je savršeno odradila posao, sve se odvijalo brzo i glatko i lako sam mogao dobiti stan.
Andor Farkas
Danas 25.07.2022 g. zahvaljujem g. Mislavu Maračiću, djelatniku agencije za nekretnine Starling, što se našao na mom životnom putu! S puno povjerenja sam surađivala s njim. Iznad svega ljubazna , jednostavna osoba. HVALA TI MISLAVE, Iva Budimić Zjača
Iva Budimić Zjača
Iskustvo s agenticom Željkom, njena stručnost i pristupačnost je za svaku pohvalu. Bila nam je na raspolaganju u svakom trenutku i velika podrška prilikom prodaje naše nekretnine. Svakako i Željku i agenciju Starling toplo preporučujem za suradnju!
Duška Zaninović
Puno mi je pomogao gospodin Petar Jazvic koji je odgovorio na sva moja pitanja i sve brzo obradio. Dobra suradnja ostvarena je prilikom iznajmljivanja kuće u Zagrebu. Preporučuje se.
Bartu Gok
Do sada najbolje i najjednostavnije iskustvo s agencijom za nekretnine! Posebno hvala agentici Maji Žuži na susretljivosti, razumijevanju, profesionalnosti, ali i prijateljskom savjetu, sve to, a i puno više olakšalo je i ubrzalo cijeli proces. Svakome želim da se prepusti u ovakve profesionalne i sigurne ruke gospođe Maje. Hvala još jednom!
Lea Sara Lulić
Zadovoljna sam suradnjom sa Starling nekretninama. Htjela bih pohvaliti agenticu Maju koja je vrlo simpatična, susretljiva i stručna u onome što radi. Zahvaljujući njoj i selidba i komunikacija s njom i stanodavcem protekli su bez ikakvih problema!
Iva Pavlović
Od prvog do zadnjeg dana od strane agenta za prodaju gospodina Patricka Smoljanića visoki nivo profesionalizma, upornosti i ustrajanosti u pronalaženju potencijalnih kupaca sto je na kraju rezultiralo s prodajom stana. Naravno svima koji prodaju ili kupuju nekretninu preporuka s najvišom ocjenom.
Bruno Gašpar
Poštovani, početkom ove godine smo kupile stan posredstvom vašeg agenta Mislava Maračića. Želimo pohvaliti Mislavovo vrhunsko zalaganje i predanost u rješavanju dosta složene situacije u vezi kupovine tog stana, te mu se zahvaliti. Pokazao je stručnost i uložio velike napore da se čitava procedura uspješno završi, uvijek uz osmijeh i s puno strpljenja, te je uvijek bio dostupan da nas sasluša. Suradnja s njim je bila vrlo ugodna, uvijek bih ga mogla preporučiti, kao i agenciju Starling. Hvala, Mislave. Srdačan pozdrav Nikolina Jovanović Vera Jovanović
Nikolina Jovanović i Vera Jovanović
"Upoznala sam Filipa sasvim slučajno, ne tražeći agenta u tom trenutku. Išla sam pogledati stan koji je prezentirao Filip. Stan nije bio ono što smo tražili, ali s Filipom sam odmah dogovorila nekoliko projekata. Jednostavno, s Filipom odmah znate na čemu ste. Nema pretvaranja, okolišanja i uljepšavanja. Prezentira jasno ističući sve prednosti i potencijale stambenog prostora. Uvijek mu se možete obratiti, pozorno sluša i prati želje i mogućnosti klijenata, a što mi je najbitnije, u potpunosti je pouzdan. Odradili smo par projekata, još nas čeka nekoliko. Ne bih mijenjala Filipa, jer znam da će bez greške odraditi ono za što ja nemam vremena, a ni znanja. Sa sigurnošću mu možemo prepustiti sve poslove znajući da ćemo u konačnici dobiti baš ono što smo tražili."
Sandra
Zahvaljujem se na uspješnoj i brzoj prodaji stana. Posebno bih istaknula rad uslužnosti i strpljivost te prije svega profesionalnosti agenta Jakše Stecca. Veliko hvala i preporuka svima.
Marica Madarić
Izvrsno iskustvo! Posebne pohvale za agenticu Petru Perak koja je posredovala u cijelom procesu i bila od iznimne pomoći za svako pitanje koje smo imali. Suradnja s njom bila je pravo osvježenje te je njezina profesionalnost, točnost i preciznost za svaku pohvalu. Ponovno bih poklonila povjerenje ovoj agenciji u svakom poslu s nekretninama!
Ines Siuc
Svaka preporuka! Gospođa Mia Vučić nas je svojim znanjem, ljubaznošću i izuzetnom profesionalnošću uspješno provela kroz veliku prekretnicu u našem životu. Veliko joj HVALA!
Zdravka Belcic
Gabriela je iznimno predana i stručna agentica. Njezina sposobnost da brzo razumije klijentove potrebe i pruži personaliziranu uslugu čini proces kupnje nekretnina glatkim i ugodnim. Njezina ljubaznost i profesionalnost ističu je među agentima, a efikasnost u rješavanju svakog detalja čini je pravim stručnjakom u svijetu nekretnina. S veseljem bih preporučila Gabrielu i Starling agenciju za nekretnine za brzu i laku kupnju.
Rafaela Perić
Gospodin Petrović iz Starling doo pokazao se kao pouzdan, pošten i posvećen agent pri prodaji nekretnine te ga mogu preporučiti svakom prodavatelju.
Dragan Soljan
Pomoć u traženju stana mi je olakšala presimpatična i profesionalna agentica Gabriela. Sve preporuke!
Ivo Vićan
Imala sam sreću i surađivala sa Petrom, divnom mladom osobom, pravim profesionalcem. U trenutcima kada nismo više imali snage za daljnje razgledavanje stanova za kupnju ona bi unijela novu dozu energije i poleta tako nenametljivo da bismo sa novim elanom krenuli dalje. Bez razmišljanja ću ponovo surađivati sa njom i iskreno vam je preporučam. Hvala Petra
Silvia Odak
Filip nam je izrazito olakšao i ubrzao inače vrlo kompliciran proces kupnje stana: od pokazivanja stana, pravovremene pripreme papirologije, pomoći oko komunikacije s bankom i javnim bilježnikom, i još bezbroj detalja na koje nas je upozorio, a koje sami ne bismo ni bili svjesni. Filip i agencija Starling imaju naše preporuke za posredovanje oko kupnje nekretnina što su dokazali svojom profesionalnošću od početka do kraja samog procesa kupoprodaje.
Ana i Drago
Sa zadovoljstvom preporučujem Filipa Bistrovića koji svoj posao odrađuje vrlo profesionalno i stručno.Spremno i brzo odgovarao je na sva naša pitanja i uvijek je bio na raspolaganju. Pružio nam je pomoć pri kupnji prve nekretnine.
Lana Zadravec
Poštovani, Suradnja s vašom agenticom Jelenom Ivančić bila je odlična! Od samog uvodnog razgovora, preko pripreme dokumentacije do finalizacije kupnje stana Jelena nas je besprijekorno vodila i znatno nam olakšala cijeli proces. U svakom trenutku je bila na raspolaganju te pomogla savjetima i prijedlozima kada god je bilo potrebno. Jeleni i ostatku ekipe iz agencije velika hvala na pomoći. Mirela Dubravec
Mirela Dubravec
„Stvarno sam jako zadovoljna sa suradnjom Jelene Ivančić i agencije Starling, definitivno bih ih ponovno angažirala ako ću u budućnosti kupovati/prodavati stan. Iskreni ste, otvoreni i jako brzo rješavate stvari, što mi je bio ogroman plus, posebice kad sam bila nesigurna sto napraviti i u kojem smjeru ići. Hvala puno na svemu!“
Ivana Sesar
Tražeći stan za kupnju imala sam sreću upoznati mladu agenticu Gabrielu Butigan koja me oduševila svojom ljubaznošću i izrazitom profesionalnošću. Njezin trud da pronađe najbolje za moga muža i mene i da nam uz to ublaži stres od kupnje, stvarno je za svaku pohvalu. Zato iskrena preporuka za agenciju Starling, s posebnim naglaskom na agenticu Gabrielu!
Sanja Justament
Agent Frano je kompetentan, profesionalan, ljubazan i angažiran. Sve pohvale. Margareta Brajković
Margareta Brajković
Ovim putem želim izraziti veliku pohvalu agentu Mislavu Krišti za profesionalnu prodaju mog stana. Stan je prodan u rekordno kratkom vremenu, po cijeni koju sam i željela dobiti. Svu komunikaciju i papirologiju između mene i kupca, Mislav je odradio vrhunski, brzo, precizno i lako. Prodaja i kupnja stan zna biti izuzetno stresna, no uz pomoć Mislava sve je prošlo lako.
Sanda Malnar
Profesionalna pomoć i brza realizacija kupoprodaje, unatoč turbuletnim okolnostima! Filip Bistrović je kupoprodaju izveo vrlo profesionalno i u rekordnom roku, poglavito s obzirom na okolnosti. Vrlo je brzo i kreativno pronalazio načine da se riješe administrativni izazovi i obaveze, usprkos zatvorenoj granici i moga nemogućnosti dolaska u zemlju. Sve dogovorene obaveze od strane agencije prema meni su provedene točno i brzo kako je bilo planirano. Sve pohvale!
Tomislav Valjetić
Svaka preporuka za agenciju i agenta Šimu. Gospodin Šimo nam je prodaju stana učinio brzom i uz točnu procjenu, što je izrazito pohvalno i bitno za povjerenje. Minimum stresa u inače stresnoj situaciji prodaje našeg doma. Izrazito smo zadovoljni profesionalnošću i držanjem dogovora u svakom smislu. Iz razloga osobnog izvrsnog iskustva, apsolutno preporučujem ovu agenciju. Čista desetka.
bobacHERE
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetnom uslugom agencije Starling. Prodaju svog stana i zemljište povjerio sam agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Sve je prodano u vrlo kratkom roku, po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala agenciji Starling, a posebno Filipu. Bez dvojbe ću Vas dalje preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Davor Dombaj
Odlična agencija, ljubazni i uvijek dostupni za sve upite. Za Martinu imam samo riječi hvale.
Josip Stuhli
Izrazito pozitivno iskustvo sa Starling agencijom za nekretnine, poglavito agentom Filipom Ćulibrkom, koji je posredovao u prodaji stare te potom pronalasku nove nekretnine. Tijekom cijelog postupka transparentno prikazani svi potrebni podatci, profesionalan pristup i ugodna komunikacija. Iznimno sam zahvalna što je jedan veliki proces - prodaje/pronalaska nekretnine odrađeno bez stresa i, dapače, u pozitivnom duhu. Ivana
Ivana Valencak
Uz pomoć Starling agencije i gospođe Jelene Ivančić napokon sam došao do svoje prve nekretnine. Od samog početka gospođa Jelena je bila pristupačna i profesionalna, i uz njezinu pomoć sam pronašao odgovarajuću nekretninu. Uvijek na raspolaganju i puna razumijevanja. U kreditnom procesu uvijek razmišlja korak unaprijed, što svakako pomaže kupcu u cijelom procesu. Aposlutna preporuka za Starling agenciju i gospođu Jelenu! Hvala vam!
Vlatko Špoljarić
"Imali smo stvarno novi i predivan stan, u naselju Perivoj kod Samobora, koji smo oglasili za prodaju. Surađivali smo s više agencija koje su pokazivale stan. Moram reći da se tu posebno istakao agent za nekretnine gospodin Mislav Krišto iz agencije Starling, koji je na kraju stan zaista u rekordnom roku i prodao! Ono što želim istaknuti kod ovog mladog gospodina, je njehova visoka razina komunikacije i predanost poslu, te njegova elokventnost, znanje, kultura ophođenja i visoka motivacija. Posebna kvaliteta gospodina Krište, što ga dijeli od svih drugih agenata s kojima smo surađivali, jest upravo njegova temeljitost, transparentnost, brzina i jasnoća komunikacije, time je zadobio povjerenje nas prodavatelja, ali i kupaca. Pravo je zadovoljstvo bilo surađivati s Vama Mislave, naravno da želimo i u budućnosti surađivati s Vama na drugim projektima! Naše iskrene i srdačne preporuke za ovoga agenta i agenciju!"
Milica Beličeva
Poštovani, dozvolite mi da Vam zahvalim, a ujedno i pohvalim gđu Jelenu Ivančić koja je, kao Vaša agentica, istog dana stupila sa mnom u kontakt i dogovorila termin našeg susreta. Jučer je gđa Ivančić došla u točno dogovoren termin. Osobno sam bila ugodno iznenađena izuzetnom poslovnošću, komunikativnošću, susretljivošću i načinom prezentacije, a vezano uz dva moja zahtjeva.
Slavica Šipicki
Hvala Martini, na susretljivosti i ljubaznosti, topla preporuka
Bozidar Seperic
Agencija STARLING d .o.o. Je definitivno jedna od najboljih Agencija u Zagrebu a posebno njena djelatnica Marija Mikelić koja je znalac u pregovaranju ,poslovna ,poznaje dobro ono o čemu priča ,ima predivan stav prema kupcu i prodavatelju jednom rijeci SAVRŠENA za posao koji radi
Dragica kosovac
Hvala Starling, radite odličan posao!
Bruno Franjković
Nakon uspješne kupovine stana, želimo zahvaliti našim agentima Mislavu i Tei na super podršci, potpupnoj raspoloživosti u svako doba dana, pa čak i za vrijeme godišnjeg i za nas, bezbolno odrađenoj papirologiji u tijeku cijelog postupka! Ako budemo ikada ponovno kupovali ili prodavali nekretninu, svakako ćemo se najprije obratiti Starling agenciji!
Anamarija Pifar Močibob i Zdenko Močibob
Lakoća i brzina kojom je vaš agent Dino vodio prodaju mog stana bila je vrlo cijenjena. Komunikativan je bez napadnosti, profesionalan i uvijek otvoren za pitanja. Dobra prednost za Agenciju
Sanja Crnković
Za Starling agenciju i gosp.Antonia sve pohvale za profesionalni i ozbiljan odnos prema svojim klijentima. Gosp.Antonio je uvijek bio spreman pomoći i odgovoriti na sva moja pitanja pri kupnji nekretnine. I uvijek dostupan, što je meni uvelike olakšalo kupnju. Ocjena čista petica, bravo i samo tako nastavite. Još jednom hvala!
Goran Besedn
mala sam zadovoljstvo raditi s Majom Žuža tijekom nedavne kupnje kuće i ne mogu je dovoljno preporučiti. Od samog početka, Maja je pokazala izuzetnu predanost i profesionalnost, čineći sve što je potrebno kako bi me podržala tijekom cijelog procesa kupnje kuće. Proces kupnje kuće nije bio bez izazova, ali Maja je s lakoćom i odlučnošću svladala svaku prepreku. Njezino znanje o lokalnom tržištu i izvrsne pregovaračke vještine bile su odlične i Maja je uvijek bila dostupna za razgovor oko bilo kakvih pitanja i davanje savjeta. Međutim, ono što zaista izdvaja Maju od drugih agenata s kojima sam surađivala u prošlosti je njezina očita predanost meni I mojim zahtjevima. Bilo je trenutaka kada je proces izgledao nemoguće, ali Maja je ostala pozitivna i proaktivna, neumorno radeći u moju korist. Njezina pažnja prema detaljima, transparentnost i iskrena briga za moje potrebe činili su veliku razliku - čak i nakon što je posao bio zaključen! Zahvaljujući Maji, sada imam dom koji volim i ne bih mogla biti zadovoljniji svojom odlukom. Maja je doista prodajna agentica koja je prava profesionalka u svakom pogledu i zadovoljstvo je raditi s njom. Sve preporuke!!
Elena Tomac
Preko agencije Starling, u suradnji s agentom Filipom Ćulibrkom, prodana je naša obiteljska kuća u Samoboru. Malo je reći da smo zadovoljni poslom što ga je obavio g. Ćulibrk, prije će biti da smo oduševljeni i zahvalni za sve što je napravio, način na koji komunicira i vodi brigu o klijentu te na kraju rezultatom koji je postigao. Svakome tko prodaje ili kupuje nekretninu, a pri tom očekuje "profesionalizam s dušom", najtoplije preporučujemo agenciju Starling i g. Ćulibrka.
Obitelj Profeta
Željela bih pohvaliti gđu Željku koja mi se strpljivo i stručno posvetila. Naišla sam na mnoge agente koji pravo ne raspolažu niti znanjem niti informacijama o nekretninama koje prodaju, za razliku od gđe Željke koja je imala vrlo agilan pristup. Agent za svaku preporuku!
Diana Veronika
Gospođica Marija je jako ljubazna, brza i učinkovita osoba u svome poslu. Sve pohvale
Ana Nuić
Samo riječi hvale za agenta Petra Jazvića. Brzo i učinkovito je napravio sve što smo tražili, raspitao se i informirao nas o svemu. Ukratko naš stan koji je bio oglašen više od 2 mjeseca gospodin Petar je uspio iznajmiti u roku od 20 dana od kada smo mu se obratili. Jako ugodna suradnja. Toplo preporučujem mladog agenta.
Vesna Perisa
Izuzetno sam zadovoljan uslugom. Gospodin Tomislav Petrović mi je pomogao da konačno iznajmim svoj stan.
Josip Matić
„Nakon uspješno obavljene prodaje stana u zagrebačkoj Korčulanskoj nalazim(o) se na trajektu za Korčulu i ne možemo ne prisjetiti se kako je taj posao obavljen uspješno i brzo, a uza sve to i u profesionalnom istovremeno i prijateljskom ozračju. Hvala, dragi Marijane, još jednom, a sada - poželimo svima nama - dobro more!“
Miljenko A. Giunio
Brzo, profesionalno i u svakom pogledu vrhunska podrška. Hvala Filipu Ćulibrku koji je najstresnije trenutke pretvorio u zabavu, imao razumijevanje za svaki korak procesa, bio uz mene u svakom koraku i pružao mi podršku. U svega nekoliko dana cijeli proces je kvalitetno završen.
Nela
Izvrsna suradnja, uljudni i profesionalni agent gospodin Petrović, za svaku pohvalu! Lijep pozdrav, Alexandar
Alexandar Arambasic
"Želim pohvaliti Vašeg agenta, gospodina Franu. Angažiran je, sposoban i kompententan. Profesionalnosti i radišnosti kao i vedrine i ljubaznosti mu ne nedostaje. Sigurna sam da ova pohvala neće proći nezapažanja."
Margareta Brajković
Iako sam u početku bio skeptičan oko kupovine nekretnine preko agencije, na kraju se stvarno isplati! Profesionalni i ljubazni agenti g. Antonio Štedul i g. Šimo Gabrić, su mi pružili vrhunsku uslugu od početka do kraja procesa kupovine. Bili su strpljivi i susretljivi, uvijek dostupni za pitanja i savjete. Svojim stručnim znanjem i iskustvom, olakšali su mi cijeli proces. Hvala Vam što ste mi pomogli pronaći savršen dom! Toplo preporučujem Starling agenciju svima koji traže nekretninu.
Filip Zorić
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetom usluge vaše agencije. Prodaju svog stana bila sam povjerila agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Stan je prodan u vrlo kratkom roku po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala i agentu Filipu Bistroviću koji je također svojom profesionalnošću i brzinom pridonio prodaji. Hvala vam obojici još jednom, bez dvojbe ću vas preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Barbara
Želim se zahvaliti i posebno pohvaliti agenticu Gabrielu Butigan iz Starling agencije koja je svojom upornošću, pristupom radu te iskrenom ljubaznošću toliko olakšala proces stresnog traženja nekretnine. Posvetila nam se s maksimalnom profesionalnosti i u svakom trenu bila na usluzi te odgovarala na sva naša pitanja, čak i na ona glupa :). Posebno nam se svidjelo što je pratila naše želje i zahtjeve, nije nas nagovarala kao agenti iz prošlih agencija na neke nekretnine koje nisu zadovoljavale naše uslove, samo da bi ostvarili prodaju, nego nam je uistinu htjela pomoći i naći nam dom u kojem ćemo biti u potpunosti zadovoljni! Još joj se jednom zahvaljujemo ovim putem i nadamo se ponovnoj suradnji s njom u budućnosti, hvala Gabriela! Iskrene preporuke svima kojima treba pomoć u potrazi nekretnine za suradnju s agenticom Gabrielom iz Starling agencije!
Ana Miloglav
Sve pohvale mladom agentu Tomislavu Kolačeviću,prodaja stana odvila se lakše nego što smo mislili. Ažuran, komunikativan, pristupa poslu profesionalno. Preporuke!
Vjeko Sršek
S Filipom sam imala priliku surađivati u više navrata i moram priznati da me svaki puta iznova iznenadi razinom usluge i profesionalnosti. Izarzito pouzdan, pristojan, strpljiv, i fokusiran na realizaciju kupoprodaje imajući na umu, prije svega zadovoljstvo klijenata. Ne nameće svoju volju, već sliuša klijente te daje savjete u pravom trenutku, kad je klijent spreman poslušati. Hvala još jednom na trudui profesionalnom pristupu.
Martina Slunjski
Sve pohvale Ani Rosenberg Kalajdžić!
Ante Marušić
Toplo preporučujem Starling, posebno ističem Antonia Štedula koji je izvanredan profesionalac. Njegova entuzijastična predanost poslu čini suradnju vrlo ugodnom. Zahvaljujući Antoniovom angažmanu, brzo je pronađen kupac za moj stan, a pregovori su protekli glatko i efikasno.
Dario Kostrić
Tomislav K svojim je profesionalizmom pokazao da su Starling nekretnine apsolutno najbolji izbor kod odabira agencije za nekretnine.
Luka Kolačević
Željela bih izraziti svoju zahvalnost i zadovoljstvo glede naše suradnje s tvrtkom Starling tijekom procesa traženja ureda. Posebno želim istaknuti naše iskustvo rada s Mislavom Krištom. Iznimno fleksibilan u dogovaranju sastanaka, izuzetno pristupačan te usmjeren prema pronalasku rješenja. Zahvaljujemo se na izvrsnoj usluzi. Lp, Melisa
Melisa Piskač
Zahvaljujemo se Starling timu na cijelom iskustvu koje su nam pružili prilikom kupnje naše prve nekretnine, posebno agentici Martini koja je uvijek bila susretljiva i spremna odgovoriti na sva naša pitanja.
Maja Brčić
Poštovani Ovim putem želim pohvaliti Mislava Krištu na iznimno profesionalnoj i ugodnoj suradnji. Takve osobe kada dobiješ u kolektiv trebaš čuvati i zadržati jer su iznimno rijetke. Ne sjećam se da sam u karijeri srela tako uljudne (ne ljigave) i posložene osobe. Ima prirodni talent, što se ne može naučiti. Zrinka Šestan
Zrinka Šestan
Vrhunski i profesionalno odraden posao. Sve preporuke, pogotovo za agenticu Mariju koja je imala puno strpljenja i odgovor na svaki upit
Renata Kolombo
Filip nije klasičan agent za nekretnine, Filip je osoba s kojom je kroz neformalnu i opuštenu komunikaciju kupnja stana bila više kao kupnja mobitela - brza, jednostavna i bez stresa! Upravo zbog toga Filipa smo već preporučili našim prijateljima, a nadamo se da ćemo i mi ponovno imati prilike surađivati s ovim mladim, perspektivnim i prijateljski orijentiranim agentom!
Petra Gustinčić i Ivica Urek
Agencija za svaku preporuku, vrlo brzi, efikasni i iznimno uljudni. Gospodin Dario i njegova kolegica obavili su odličan posao.
Boris Vukšić
Poštovani, Želim Vam se zahvaliti za "Odlično obavljen posao, u posredovanju prodaje stana, čestitam!" U ovoj delikatnoj i kompleksnoj situaciji Vi ste zahvaljujući vašem radu i upornosti uspjeli. "Svaka čast i", "Bravo", "Puno Vam hvala" Moram priznati da o prvog susreta sa vama djelovali ste samouvjereno. Sad znam da nisam pogriješio što sam odabrao baš Vas tj. Vašu agenciju za zastupanje. Ni COVID-19, ni potres nije Vas zaustavio u radu. Svaki dogovor i sastanak je ispoštovan i točan a savjeti su bili odmjereni, korektni i precizirani. Zahvaljujući vašoj sposobnosti, znanju i iskustvu nije bilo lutanja, uvijek ste znali slijedeći korak. Rezultat toga je vrlo profesionalno obavljen posao. Ovim putem Još jednom Vam se želim zahvaliti. A, a ako se ne ljutite, rado bi Vas tj. Vašu agenciju preporučio prijateljima. HVALA.
Marinko Zorić
Posebno mi je zadovoljstvo ovim putem podijeliti svoje iskustvo s Agencijom Starling koju želim istaknuti kao pozitivan primjer mladog i profesionalnog poduzetništva na našem području. Prilikom prodaje stana putem preporuke upoznala sam agenta Luku Prica, ujedno i vlasnika „Starling Nekretnina“. Iako nemam dosadašnjih iskustva s prodajom nekretnina, odmah sam uočila da se nalazim u dobrom i poštenom okruženju te sam se u svakom trenutku bila osjećala sigurnom s obzirom na profesionalnost i vjerodostojnost Agencije Starling. Gospodin Prica je ambiciozan, izuzetno sposoban u organizaciji i upravljanju te ima koncept, koji jamči uspjeh – inicijativnost, pouzdanost, dostupnost, marljivost, fleksibilnost i prije svega povjerenje i ljudskost, a toga se zaista rijetko pronalazi u današnjem poslovnom svijetu. Izuzetno sam zadovoljna i sretna što sam odabrala upravo ovu Agenciju. Prodaju mog stana preuzeo je mladi agent Filip Ćulibrk, koji je primjer idealnog agenta – uvijek dostupan, sposoban, vrstan u komunikaciji što je prilično kompliciranu prodaju stana zbog osobnih okolnosti, ipak učinilo lakšom. Vedri duh gospodina Ćulibrka niti u jednom trenutku nije posustao, nego je stručno i uporno, s nevjerovatnom lakoćom slijedio svoj cilj, koji je bio zajednički cilj – prodaja stana. Agencija Starling na svim razinama bezprijekorno odrađuje zadatke. Moje iskustvo potvrđuje da su pouzdani i u kriznim situacijama, izuzetno brzi i efikasni, posvećeni onom što rade, a to rade sa srcem! Do sljedećeg susreta.
Ana Vlahek Horvat
Iznimno smo zadovoljni prodajom stana i agenticom Majom. Maja je profesionalno sve odradila, vrlo je pristupačna agentica, bila je tu za nas u svakom trenutku i riješila sve nedoumice i probleme. Od nas 5 zvjezdica i sve preporuke, a nadam se da cemo surađivati i u budućnosti.
Mersija Ikanović
Profesionalna agencija, sa sposobnim agentima koji su stalno na usluzi. Za svaku preporuku! Ivana Klanac
Ivana Klanac
Ovim putem želim napisati pohvalu za agenticu Martinu Turčinov. Uz posredovanje ove izuzetno sposobne agentice, stan sam prodala po željenoj cijeni u rekordnom vremenu. Papirologiju odradila brzo i stručno, već sljedeći dan kupac uknjižen u vlasništvu. Moja preporuka za dragu Martinu. Zahvalna sam za svaki trenutak suradnje. Nevija Klanac
Nevija Klanac
Jako profesionalan pristup, sve potrebne informacije su jasno rečene.
Borna Očašić
Moje pozitivno iskustvo sa agencijom Starling i agenticom Anom Rosenberg Kalajdzic. Naime, suradnja se odnosila na projekt Lukoranska i još smo u fazi suradnje. Moram reći da nisam imao bolje iskustvo s agentom, a imao sam iskustva s drugima iz drugih agencija. Gospođa Ana je tako ljubazna i uslužna, dostupna u bilo koje doba dana, sve informacije koje je dala bile su točne i zahvaljujući njoj smo imali dobru ponudu te nam je za sada uvelike olakšala odluku i potpisivanje predugovora. Isporučila mi je sve dokumente na vrijeme i na moje zadovoljstvo oko primopredaje. Svakako ću ga preporučiti svima koji traže stan. Nadam se da će vam ovakva povratna informacija pomoći, jer za mene je suradnja bila i jest fenomenalna.
Iva Ćurić
Sve pohvale agentu Jakši Stecci i Mislavu Maračiću! Profesionalnost, ljubaznost, pristupačnost i strpljivost, jednostavno savršenstvo! Bez njih vjerojatno još dugo ili možda čak nikada ne bih kupila stan. Velika hvala Jakša i Mislave i želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu! Sve preporuke.
Gordana Špit
Agenciju Starling bih preporučio svakome tko je u potrazi za nekretninom. Tijekom cijelog procesa osjetio sam da je briga za stranku u agenciji primarna.Također bih istaknuo da su način, kao i obim pružanja usluga na visokoj profesionalnoj razini. Unatoč profesionalnosti, osjeća se jedna ugodna atmosfera u komuniciranju, te fleksibilnost sukladno danim okolnostima. Velike pohvale agentici Jeleni Ivančić koja me je vodila kroz cijeli proces kupnje nekretnine.
Josip Ribić
Agent Karlo mi je puno pomogao pri pronalasku stana pošto sam imao vrlo kratki rok za riješiti stambeno pitanje. Za svaku preporuku.
Bojan
Želimo zahvaliti Vašoj djelatnici, gospođi Mii Vučić na profesionalnoj pomoći prilikom prodaje našeg stana. Osim profesionalnog odnosa Mia ima veoma ljudski, topao nastup koji umanjuje stres oko cijelog posla. Hvala Mia, potražit ćemo Vas opet ako se ukaže potreba. Srdačan pozdrav, Dubravka i Željko Markovac
Dubravka i Željko Markovac
Svaka čast Starlingu i gospodinu Petru Jazviću na brzini, vještini i ljubaznosti kojom je obavio svoj posao. Doslovno samo nekoliko sati smo potrošili na kupoprodaju koja je uslijedila. Hvala mu puno, napravio je čudo i još jednom potvrdio da na mladima svijet ostaje i da ih treba prihvatiti bez zadrške.
Karmen Krmpootić
Imam samo riječi hvale za gospođu Mariju Mikelić koja je strpljiva i uporna. Izrazito je ljubazna i profesionalna.
Martina Starešina
Gospodin Mislav Krišto obavio je poslove vezano uz najam stana, brzo, efikasno i s razumijevanja i osjećaja za svoje klijente.
Ankica Švob
Prilikom kupovine stana imao sam čast surađivati sa tvrtkom Starling nekretnine, konkretno sa gospodinom Ćulibrkom. Filip je sposobna, samostalna osoba izraženih komunikacijskih vještina i uspješno savladava sve zadatke koji su obuhvaćeni tokom procesa. Osim što je bila profesionalan i predan poslu, ima i prijateljski pristup, što dodatno olakšava situaciju investitoru. Iako je moj proces kupovine završen, iskreno bih Filipa preporučio budućim investitorima, jer je pravi timski igrač, ugodna i susretljiva osoba koja s nevjerojatnom lakoćom obavlja poslove i u koju se uvijek možete pouzdati. Siniša Vasilić
Siniša Vasilić
Mladi gosp. Šimo mi je pomogao u pronalasku nekretnine iz snova. Jako ugodan gospodin za komunikaciju, jednostavnog pristupa i iskrenosti koju cijenim ispred svega. Sve preporuke, nadam se da ćemo ponovno poslovati!
Dominik Gleich
Suprug i ja smo kupili stan u Zagrebu preko ove agencije i imamo samo riječi hvale za istu. Jako smo zadovoljni sa svime. Naročito pohvaljujemo agenta Šimu koji je uvijek bio ljubazan, kooperativan i na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Preporučili bismo ovu agenciju svakome.
Jasna Rudan
Izuzetno zadovoljstvo bilo je surađivati sa Lucijanom Šuškom i Tomislavom Petrovićem. Profesionalni, odgovorni i stručni mladi ljudi. Svaki poziv ili dogovoreni sastanak bili su bez kašnjenja, sa svim potrebnim informacijama i pravnim savjetima koje smo tražili. I nešto što je mnogima "sitnica", a na mene je ostavilo odličan dojam tvrtke koja misli i na najmanje detalje. Naime u stan - prilikom potpisivanja predugovora - Lucijan i Tomislav su ušli s "nazuvcima" na cipelama - što je dokaz velikog respekta koji imaju prema svom poslu kao i klijentima. Bravo za Starling nekretnine!
Sven Hojski
Znamo da je povjerenje temelj svakog privatnog, ali i uspješnog poslovnog odnosa. Upravo iz tog razloga sam ponovno odabrala Agenciju Starling koja klijentu jamči profesionalnost, pokreće inicijativu, a prije svega ulijeva povjerenje i daje pouzdanost. Ovo mi je druga prodaja nekretnine preko Agencije Starling i smatram kako su pored visoke razine profesionalnosti i jedinstveni na tržištu nekretnina. U potpunosti su posvećeni onome što rade, a pritom i stručni, brzi, efikasni i fokusirani na brzu realizaciju. Ovim putem se želim zahvaliti agentu, Filipu Ćulibrku, koji je opet bio uz mene u teškim životnim odlukama i maksimalno mi olakšao prodaju, preuzevši svu brigu oko najsitnijih detalja. Pritom uvijek raspoložen i pun razumijevanja. Filip je primjer idealnog agenta, pozitivnog duha, s izvrsnim komunikacijskim vještinama, kod kojeg znate da ste u dobrim rukama i da će sve biti profesionalno odrađeno. Izuzetno cijenim Agenciju Starling i gospodina Filipa Ćulibrka, jer predstavljaju odličan spoj profesionalnosti i ljudskosti, vrhunski su u ispunjavanju svih zadataka, uvijek s osmijehom na licu koji garantira, da će se svi zajednički ciljevi ispuniti! Veselim se daljnjoj suradnji! Ana Vlahek Horvat
Ana Vlahek Horvat
Svaka preporuka za agenta Antonia Štedula, pedantno i profesionalno odrađen cijeli proces kupnje nekretnine. Vrlo transparentna komunikacija i korisni savjeti vodili su do brze realizacije kupoprodaje.
Sandra Mikulić
Svake pohvale agenciji, realiziraju svaku želju s nekretninama. Imali smo suradnje i s drugim agencijama, ali moramo naglasiti da je STARLING najbolja! Agenti Dino i Ana su fantastični i suradnja s njima je izvrsna. Sigurno ćemo još poslovati! Agencija za svaku preporuku!!!
Ivana Micek
Svakako preporučam agenciju Starling a posebno mladog agenta Filipa Bistrovića. Za mene osobno je obavljao vezanu kupoprodaju stana i sve je riješeno u rekordnom roku, stručno i profesionalno. Bila sam obavještena o svim događajima vezanim za kupoprodaju te mi je samo preostalo izabrati nekretninu. Definitivno agencija koja obavlja svoj posao profesionalno te u njih možete imati maksimalno povjerenje.
Ivanka Stažnik
Zahvaljujem na divnoj i profesionalnoj suradnji kako Vaše agencije, tako posebno i gđice./gđe. Turčinov koja je pružila iznimni angažman u kupoprodaji nekretnine.
Maja Borić
Copyright © 2024. Starling nekretnine Zagreb, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.

Pretraživanje