Clients impressions

Zatražite procjenu
4.8
(185) user rating

Read our customer testimonials

Sa agencijom Starling nekretnine do sada sam obavio dvije transakcije (prodaja stanova). Transakcije sam obavio u suradnji sa agentom, gdjom Miom Vučić. Ovom prigodom želim izrazito pohvaliti profesionalni pristup,srdačnost i zalaganje u rješavanju postavljenog zadatka koje je tom prilikom iskazala gospodja Mia Vučić. Moja pohvala i preporuka za Agenciju Starling d.o.o. kao i agenta, gospodju Vučić.
Milan Zasadny
Od prvog do zadnjeg dana od strane agenta za prodaju gospodina Patricka Smoljanića visoki nivo profesionalizma, upornosti i ustrajanosti u pronalaženju potencijalnih kupaca sto je na kraju rezultiralo s prodajom stana. Naravno svima koji prodaju ili kupuju nekretninu preporuka s najvišom ocjenom.
Bruno Gašpar
Vrlo skeptični krenuli smo u kupnju i prodaju stana, zahvaljujući agentici Ani Rosenberg Kalajdžić imali smo najbolje iskustvo, svakako za preporučiti od srca.
Paola Čubra
Danas 25.07.2022 g. zahvaljujem g. Mislavu Maračiću, djelatniku agencije za nekretnine Starling, što se našao na mom životnom putu! S puno povjerenja sam surađivala s njim. Iznad svega ljubazna , jednostavna osoba. HVALA TI MISLAVE, Iva Budimić Zjača
Iva Budimić Zjača
Ne možemo dovoljno nahvaliti Starling agenciju nekretnina. Posebno se želimo zahvaliti mladom agentu Filipu Ćulibrku koji nam je neizmjerno olakšao pronalaženje i kupnju željenog stana. Njegova iznimna ljubaznost, susretljivost i rijetka strpljivost znak su vrhunske profesionalnosti. Filip je čovjek kojeg želite uz sebe kada se susretnete sa kaosom užarenog zagrebačkog tržišta nekretninama.
Branka Trlin i Vilim Matula
Suprug i ja smo kupili stan u Zagrebu preko ove agencije i imamo samo riječi hvale za istu. Jako smo zadovoljni sa svime. Naročito pohvaljujemo agenta Šimu koji je uvijek bio ljubazan, kooperativan i na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Preporučili bismo ovu agenciju svakome.
Jasna Rudan
Iskustvo sa Starling-om i agentom Filipom Ćulibrkom je promijenilo moje poimanje kupoprodaje. Inače vrlo stresan proces, uz Filipovu pomoć prošao je vrlo ugodno. Što je najbitnije, u rekordno kratkom roku je za moju nekretninu pronašao kupca, a meni pronašao nekretninu kakvu sam dugo tražio. Bravo Filipe, bravo za Starling:)
Marin Kukoč
Sve pohvale Vašem agentu Dino Banda, kupnja nekretnine je bila jednostavna, brza i učinkovita, sve odrađeno po dogovoru , posebno bi istakao komunikaciju sa Dinom koji je uvijek dostupan ili se javi u najkraćem roku. Svaka čast.
Željko Jurić
Zahvaljujući g. Marijanu Žižiću ostvarili smo brzu i jednostavnu prodaju stana. Jednostavnošću pristupa i komunikacije, pozitivnim savjetima na temelju stručnosti i profesionalnog iskustva te sigurnost koju smo imali u cjelokupnom procesu suradnje s g. Marijanom učinila je potencijalno dugotrajni i mukotrpni proces prodaje stana vrlo jednostavnim i ugodnim iskustvom. Svaka čast i još jednom veliko hvala.
Obitelj Močnik (mali Matej, Anita i Ivan)
Muž i ja odlučili smo se na kupnju prve investicijske nekretnine i zaista smo imali neke strahove i sumnje koje nam je agent Filip Ćulibrk sveo na minimum. Cijeli proces je išlo glatko, komunikacija je bila tečna i redovita, zaista smo prezadovoljni. Hvala!
Sara Adžić
"Upoznala sam Filipa sasvim slučajno, ne tražeći agenta u tom trenutku. Išla sam pogledati stan koji je prezentirao Filip. Stan nije bio ono što smo tražili, ali s Filipom sam odmah dogovorila nekoliko projekata. Jednostavno, s Filipom odmah znate na čemu ste. Nema pretvaranja, okolišanja i uljepšavanja. Prezentira jasno ističući sve prednosti i potencijale stambenog prostora. Uvijek mu se možete obratiti, pozorno sluša i prati želje i mogućnosti klijenata, a što mi je najbitnije, u potpunosti je pouzdan. Odradili smo par projekata, još nas čeka nekoliko. Ne bih mijenjala Filipa, jer znam da će bez greške odraditi ono za što ja nemam vremena, a ni znanja. Sa sigurnošću mu možemo prepustiti sve poslove znajući da ćemo u konačnici dobiti baš ono što smo tražili."
Sandra
Poštovani, Ovim putem želim napisati posebnu pohvalu za agenta Dinu Banda. Dugo smo tražili stan, upoznali mnoge agente ali nikako nismo uspjeli pronaći ono sto smo htjeli. Dinu smo upoznali slučajno kada nam je išao pokazati stan koji je bio oglašen na njuškalu. Stan nam nije odgovarao ali smo Dini objasnili naše zelje i potrebe. Već sljedeći dan nas je Dino nazvao i rekao da su tek dobili stan koji bi nam htio čim prije pokazati. Ukratko, Dino je odmah organizirao razgledavanje stana te smo stan kaparali isti dan. Postoji puno agenata ali ono po čemu Dinu moram posebno pohvaliti je "savršen feeling" za ono sto kupac traži - kao da razumije točno sto smo htjeli. Dino brzo rješava sve sto je potrebno i uz to je iznimno profesionalan, organiziran i susretljiv. Lp Dunja Madirazza
Dunja Madirazza
Lijepo je upoznat osobu koja tako zdušno radi svoj posao,sa puno ljubavi i razumjevanja za potrebe kupca.Petra
Angela Milanović
Samo odlična iskustva s agentima Starlinga: najprije Filip Ćulibrk pa Ana Rosenberg-Kalajdžić. Profesionalni, ljubazni, obrazovani i vrijedni. Obje nekretnine koje sam prodavala preko njih su našle nove vlasnike u kratkom rock, oboje su bili više nego efikasni. Najiskrenija preporuka!
snjezana banovic
Marijan je susretljiv, pozitivan i stručan u svom poslu. Prezadovoljni smo kojom brzinom je prodao našu nekretninu, a isto tako smo zadovoljni što je u svakom trenutku bio na raspolaganju. Maksimalno nam je olakšao prodaju nekretnine time što je sve sam obavio (od pokazivanja nekretnine potencijalnim kupcima do potpisivanja ugovora kod javnog bilježnika). Svaka pohvala na stručno i brzo odrađenom poslu.
Kristina
Profesionalna pomoć i brza realizacija kupoprodaje, unatoč turbuletnim okolnostima! Filip Bistrović je kupoprodaju izveo vrlo profesionalno i u rekordnom roku, poglavito s obzirom na okolnosti. Vrlo je brzo i kreativno pronalazio načine da se riješe administrativni izazovi i obaveze, usprkos zatvorenoj granici i moga nemogućnosti dolaska u zemlju. Sve dogovorene obaveze od strane agencije prema meni su provedene točno i brzo kako je bilo planirano. Sve pohvale!
Tomislav Valjetić
Puno pohvala agentici Željki Rukljač na profesionalno odrađenom poslu i uspješnoj kupoprodaji nekretnine Sv. Duh 98.
Marjan Sabljić
Puno hvala Filipu na pomoći oko najma mojega stana. U vrlo kratkom roku našao je zaista ugodne, pouzdane i mirne najmoprimce. Filip je cijeli proces vodio vrlo profesionalno i transparentno, uvažavajući prijedloge i zahtjeve obje strane, uvijek se držeći dogovorenog. Također je vodio cijeli proces sastavljanja ugovora o najmu, primopredaje stana s izradom zapisnika, slikanjem stana, brojila struje i plina, stoga nisam imala nikakvih poslova i briga te sam se osjećala posve sigurnom. Bravo mladoj ekipi iz Starlinga! Puno pozdrava
Marina
Agent Jakša Stecca pomogao nam je u potrazi za stanom kakvog smo željeli te nam olakšao stres tijekom procesa kupoprodaje prve nekretnine! Pohvale Starlingu!
Marko Šeparović
Sve preporuke za Mislava Buljana. Odlična komunikacija.
Dora Lekić
Tomislav K svojim je profesionalizmom pokazao da su Starling nekretnine apsolutno najbolji izbor kod odabira agencije za nekretnine.
Luka Kolačević
Mladi gosp. Šimo mi je pomogao u pronalasku nekretnine iz snova. Jako ugodan gospodin za komunikaciju, jednostavnog pristupa i iskrenosti koju cijenim ispred svega. Sve preporuke, nadam se da ćemo ponovno poslovati!
Dominik Gleich
„Stvarno sam jako zadovoljna sa suradnjom Jelene Ivančić i agencije Starling, definitivno bih ih ponovno angažirala ako ću u budućnosti kupovati/prodavati stan. Iskreni ste, otvoreni i jako brzo rješavate stvari, što mi je bio ogroman plus, posebice kad sam bila nesigurna sto napraviti i u kojem smjeru ići. Hvala puno na svemu!“
Ivana Sesar
Profesionalna agencija, sa sposobnim agentima koji su stalno na usluzi. Za svaku preporuku! Ivana Klanac
Ivana Klanac
Vrlo pozitivno iskustvo. Jako brzo nađeni podstanari za oba stana. Iskreno preporučam agenciju i puno hvala Mariji Mikelić za veoma poslovnu suradnju.
Goran Hodko
Puno mi je pomogao gospodin Petar Jazvic koji je odgovorio na sva moja pitanja i sve brzo obradio. Dobra suradnja ostvarena je prilikom iznajmljivanja kuće u Zagrebu. Preporučuje se.
Bartu Gok
Gospodina Filipa Ćulibrka sam upoznao na preporuku kolegice s posla, čijoj obitelji je iznimno uspješno vodio prodaju stana, pa sam se nadao i očekivao da će tako biti i kod mene. Gospodin Ćulibrk od prvog trenutka ostavlja dojam visoke profesionalnosti i upućenosti u svoj posao, što mi je cijeli proces prodaje značajno olakšalo. Ono što je možda najvažnije je da je i moj stan gospodin Ćulibrk prodao u vrlo kratkom roku te za cijenu koja je značajno premašila moja očekivanja. Tijekom cijelog postupka prodaje bio je uvijek dostupan, uvijek s korisnim informacijama, s puno strpljenja, uvijek dobro pripremljen te uz ranije navedenu visoku dozu profesionalnosti. Zbog svega navedenog agencija Starling te osobito gospodin Ćulibrk imaju moje najiskrenije preporuke za sve koji ulaze u nerijetko mukotrpan proces prodaje (a vjerujem i kupovine) nekretnine. Meni je cijeli proces prodaje na kraju bio jedno potpuno bezbolno i mogu reći vrlo ugodno iskustvo. Na kraju mogu dodati još samo jedno veliko Hvala za sve. Davor Bodor
Davor Bodor
Najljepše se zahvaljujem Starling agenciji kod posredovanja i zastupanja u prodaji stana. Toplo preporučam njihove usluge, a posebno želim pohvaliti i preporučiti gosp. Filipa Bistrovića, vrhunskog mladog čovjeka i profesionalca. Filip je svojom stručnošću vodio cijeli proces od početka od kraja, a njegov pozitivan stav i savjeti dodatno su ulijevali povjerenje i sigurnost, kako meni kao prodavatelju, tako i kupcu. Prodaja je prošla glatko, brzo, efikasno i bez stresa oko papirologije - rekli bi bez ikakve brige i pameti. Hvala na vrhunskoj usluzi, do iduće kupoprodaje! Tomislav Živković
Tomislav Živković
Poštovani, želim podijeliti svoju recenziju s korisnicima usluga agencije Starling nekretnine. Sve pohvale za profesionalan nastup agencije na tržištu nekretnina, te dajem najvišu ocjenu 5,0 . Kako agenciju čine zaposlenici želim posebno istaći jedno ime iz agencije, a to je Ana Rosenberg Kalajdžić koja je vodila moj predmet, toliko predanosti i posvećenosti poslu već dugo nisam susreo, sve je odradila profesionalno i na vrijeme. Ujedno se odlično snalazi u složenim i težim uvjetima posredovanja i pregovaranja kakav je bio moj predmet. Na kraju još jednom sve pohvale i preporuke za agenciju i Anu. l.p.Stjepan Vučagić
Stjepan Vučagić
Prodaju stana povjerili smo Filipu i nismo požalili. Za sve se pobrinuo i bio na raspolaganju 24/7 tijekom cijelog procesa koji nije trajao dugo budući da je stan prodan vrlo brzo. S obzirom na njegovu profesionalnost, odgovornost i sposobnost osjećali smo sigurnost i znali smo da smo u dobrim rukama. Svi administrativni poslovi obavljeni su s lakoćom i bez stresa što je vrlo bitno jer se vrlo lako pogubiti u moru papirologije. Još jedno veliko hvala Filipu i preporučit ćemo ga svima koji žele ljubaznog, profesionalnog i stručnog agenta.
Željka i Danijel
Izuzetno sam zadovoljna sa uslugom Starling agencije, angažirala sam ih za prodaju stana. Tim je profesionalan, uvijek na usluzi i pruža sve informacije pravovremeno kako bi klijentu maksimalno olakšao proces prodaje nekretnine. Svakako ću im se ponovno obratiti budem li se odlučila na kupnju ili prodaju nekretnine u budućnosti.
Darija Kovačević
Stručnost gospođe Gabriele značajno je utjecala na moje pozitivno iskustvo kupovine nekretnine. Njezin profesionalan i srdačan pristup, zajedno s posvećenošću prema mojim zahtjevima, nadmašili su moja očekivanja! Iskrena preporuka.
Iva Stjepić
Sve pohvale gospođi Željki na izvrsnom posredovanju! Kupili smo stan preko ove agencije i iznimno smo zadovoljni. Agentica Željka je bila apsolutno susretljiva u svakom pogledu, pružila nam je potpunu podršku oko cijelog procesa, davala informacije i odgovore na sva naša pitanja (kojih smo imali oho-ho) i zaista je prekrasno odradila posao! Bili smo izgubljeni i zbunjeni, ali s njenim vodstvom sve je postalo lako! Sve preporuke za agenciju i agenticu Željku!
Mia Bura
„Za uvod bih želio odmah istaknuti i pohvaliti agenta Filipa Ćulibrka kojega mogu bezrezervno preporučiti kao ozbiljnog i iskusnog ali pristupačnog poznavaoca nekretninskog tržišta. Meni je sama prodaja nekretnine, koja je oduvijek bila u obiteljskom vlasništvu, predstavljala težak korak i dugo sam dvojio da li da sam prolazim kroz to ili angažiram profesionalce, ponajviše radi raznih negativnih informacija o procesu prodaju, komplikacijama a i riziku od potencijalnih prijevara. Odluka za agenciju Starling i Filipa je bila po preporuci i kako su je meni preporučili ja šalje svoje preporuke dalje jer ozbiljnost u postupku, odgovornost oko detalja i ponajviše izrazita dostupnost našeg agenta Filipa je stvarno i za više od pohvale. Kako sam često zauzet poslovnim obvezama jedina mogućnost kontakta je bila putem email i bez obzira kada bi ja kontaktirao Filipa odgovor je bio u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je radni dan, vikend i koje doba dana. I najvažnije je da smo u startu usuglasili očekivanu vrijednost prodaje na osnovu informacija i preporuka koje sam dobio od Filipa, a to je zasigurno u dobroj mjeri omogućilo da nekretnina bude prodana u vrlo kratkom roku za cijenu koju sam želio ostvariti.“
Marinko P.
Najbolja odluka koju smo donijeli prilikom kupovine nekretnine bilo je angažiranje agencije Starling. Posebno smo zadovoljni agentom Filipom Ćulibrkom koji nas je vodio kroz cijeli proces kupnje stana. Dostupan u svako vrijeme, ljubazan, susretljiv, izuzetno profesionalan, bez stresa nas je doveo do kupnje stana. Sve preporuke za agenciju Starling i agenta Filipa Ćulibrka.
Matko Raos
Poštovani djelatnici Starling Nekretnina osjećam potrebu da Vam svima kažem HVALA na prodaji mog stana. Bilo je puno truda i napora uloženo budući da ja nisam imala pojma o papirima koji mi trebaju, gdje se koji vadi i još puno, puno upitnika iznad glave koje je Vaš agent Filip Čulibrk odradio stručno, profesionalno, strpljivo, korektno te brzo i pedantno. Ono što mi je bilo bitno da odaberem kvalitetnu agenciju što i jesam, ali i da dobijem agenta s kojim ću moći normalno sve dogovoriti i bez puno pametovanja odraditi prodaju. Da ne dužim, agent Filip je doveo prvog kupca u nas stan i prodao ga taj isti dan, znaci kupac nakon njegove prezentacije i bez dana razmišljanja je odmah rekao uzimam. Preporučujem vas svakako svima bez razmišljanja, iskusni, profesionalni i svakako imate djelatnika kojeg treba cijeniti i koji je stručan i s kojim se i kupac i prodavač ugodno osjećaju. Hvala Filipe i lijep pozdrav!
Ante i Sanja Todorić
Izuzetno smo zadovoljni Starlingovom uslugom. Mislav je bio ljubazan, profesionalan i ugodan za suradnju. Potrudili su se da ne letimo od ustanove do ustanove i olakšali nam proces kupnje stana. Uz uslugu kreditnog posredovanja, olakšana je i komunikacija s bankom. Sve u svemu, postupak je bio bezbolan i preporučila bih ih svakome!
Antonija Košutić
"Želim zahvaliti Filipu na pomoći oko kupnje stana i pohvaliti ga kao vrlo talentiranog i sposobnog agenta. Od početka naše komunikacije koja je tekla lako i s razumijevanjem istaknuo se pristupačnošću i susretljivošću. Bio je dostupan u svako vrijeme i spreman odgovoriti na bilo koje pitanje. Tijekom procesa kupovine stana bila je vidljiva Filipova profesionalnost i stručnost zbog koje sam se osjećala sigurno, ali i vedar duh zbog kojeg je potencijalno stresan period u životu prošao ugodno i bez nepotrebnog živciranja. Uvijek korak ispred, ažurno se brinuo za moj predmet i sve je s agencijske strane bilo gotovo u najbržem mogućem roku."
Jelena Markota
Brzo, profesionalno i u svakom pogledu vrhunska podrška. Hvala Filipu Ćulibrku koji je najstresnije trenutke pretvorio u zabavu, imao razumijevanje za svaki korak procesa, bio uz mene u svakom koraku i pružao mi podršku. U svega nekoliko dana cijeli proces je kvalitetno završen.
Nela
Poštovani, U utorak 5.9.2023 završena je moja suradnja s Vašom agencijom, mene u ulozi kupca stana. Ne znam jesam li na dobroj adresi, ali vjerujem da će ovaj mail naići na pravi put do pravih osoba. Željela bih istaknuti, profesionalno pohvaliti i zahvaliti agentima Šimi i Patriku. Osim što su bili brzi, učinkoviti i uvijek dostupni, što smo sve odradili u najkraćem mogućem roku, uvijek su bili spremni objasniti, nekad i pet puta ponoviti isto kako ne bi bilo zabune u koracima kupnje stana. Osim one profesionalne i poslovne, od njih sam doživjela i onu ljudsku stranu. Hvala im na tome. Vrijedni su članovi Vašeg tima! Srdačno, Marina
Marina Delonga
Nakon višemjesečne potrage supruga i ja kupili smo nekretninu preko Starling agencije. Agentica Jelena Ivančić bila nam je od izuzetne pomoći i vodila nas je kroz cijeli postupak od početka do kraja te nema tih riječi kojima bismo ju nahvalili! Njezin stručan i profesionalan pristup te ljubaznost i spreman odgovor na svako naše pitanje davali su nam osjećaj sigurnosti tijekom procesa kupovine nekretnine. Još jednom veliko hvala Jeleni Ivančić i Starling agenciji jer uz njihovu pomoć konačno imamo riješeno stambeno pitanje!
Marko Vukicevic
Agencija Starling je za svaku preporuku, posebna zahvala agentici Martini Turčinov na profesionalnom pristupu te brzoj realizaciji prodaje stana.
Zlata Rubčić
Moje pozitivno iskustvo sa agencijom Starling i agenticom Anom Rosenberg Kalajdzic. Naime, suradnja se odnosila na projekt Lukoranska i još smo u fazi suradnje. Moram reći da nisam imao bolje iskustvo s agentom, a imao sam iskustva s drugima iz drugih agencija. Gospođa Ana je tako ljubazna i uslužna, dostupna u bilo koje doba dana, sve informacije koje je dala bile su točne i zahvaljujući njoj smo imali dobru ponudu te nam je za sada uvelike olakšala odluku i potpisivanje predugovora. Isporučila mi je sve dokumente na vrijeme i na moje zadovoljstvo oko primopredaje. Svakako ću ga preporučiti svima koji traže stan. Nadam se da će vam ovakva povratna informacija pomoći, jer za mene je suradnja bila i jest fenomenalna.
Iva Ćurić
Poštovani, Suradnja s vašom agenticom Jelenom Ivančić bila je odlična! Od samog uvodnog razgovora, preko pripreme dokumentacije do finalizacije kupnje stana Jelena nas je besprijekorno vodila i znatno nam olakšala cijeli proces. U svakom trenutku je bila na raspolaganju te pomogla savjetima i prijedlozima kada god je bilo potrebno. Jeleni i ostatku ekipe iz agencije velika hvala na pomoći. Mirela Dubravec
Mirela Dubravec
Svaka preporuka za agenta Antonia Štedula, pedantno i profesionalno odrađen cijeli proces kupnje nekretnine. Vrlo transparentna komunikacija i korisni savjeti vodili su do brze realizacije kupoprodaje.
Sandra Mikulić
Kupovina stana uz pomoć agenta Lucijana Šuška bila je ugodna i jednostavna. Svake pohvale za profesionalnost i stručnost kako agenta tako i agencije. Preporučam!
Ellen Cahun
Marijan je od prvog susreta bio izrazito profesionalan. Jako puno mi je pomogao sa svojim savjetima i iskustvom kako bi odabrao pravi stan za sebe. Puno hvala Marijane!
T. S.
Cijeli postupak kupovine stana je bio "bezbolan". Najviše cijenimo što je sve dogovoreno i ispoštivano na vrijeme i bez imalo stresa. Vama sve pohvale. Strpljiv, odgovoran, ljubazan, stručan. Sretno u daljnjem radu.
obitelj Šuperina
Svakako preporučam agenciju Starling a posebno mladog agenta Filipa Bistrovića. Za mene osobno je obavljao vezanu kupoprodaju stana i sve je riješeno u rekordnom roku, stručno i profesionalno. Bila sam obavještena o svim događajima vezanim za kupoprodaju te mi je samo preostalo izabrati nekretninu. Definitivno agencija koja obavlja svoj posao profesionalno te u njih možete imati maksimalno povjerenje.
Ivanka Stažnik
Jako zadovoljna profesionalnim pristupom koji je agent Tomislav Petrović pokazao u svakoj etapi kupoprodajnog procesa. Uvijek ugodan, stručan, strpljiv i na raspolaganju - za svaku preporuku!
Dora Izabela Micelli
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetnom uslugom agencije Starling. Prodaju svog stana i zemljište povjerio sam agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Sve je prodano u vrlo kratkom roku, po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala agenciji Starling, a posebno Filipu. Bez dvojbe ću Vas dalje preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Davor Dombaj
Želio bih zahvaliti Filipu Ćulibrku na izrazitoj susretljivosti i pomoć prilikom posredovanja i u konačnici kupnji stana. Uz njega proces je bio jednostavan, brz i bez stresa. Jednostavnim jezikom uputio me je u proces kupnje stana i jasno rastumačio svaku fazu i svaki papir koji smo odradili. U svakom slučaju jako pozitivno iskustvo. Mihael Kušec
Mihael Kušec
Bilo je izuzetno ugodno, bez imalo stresa, što prodaja nekretnine neminovno donosi, surađivati s gosp.Tomislavom Petrovićem, mladim, izuzetno profesionalnim, uvijek na usluzi ,vrlo ugodnim agentom Starling agencije. Toplo preporučam Starling agenciju i gosp.Tomislava Petrovića .Veliko hvala Tomislave.
Renara Korbler
"Veliko HVALA Marijanu Žižiću na profesionalnosti u obavljanju svoga posla. Marijan je svoj posao obavio brzo, ažurno i odgovorno te ga preporučujem svakome tko želi da mu prodaja stana bude ugoda umjesto stresa. Starling agencija za nekretnine u njemu ima zaposlenika za poželjeti."
Amir Šoša
Sve pohvale agenciji Starling i agentu Filipu Bistroviću na brzoj i efikasnoj intervenciji i pronalasku nekretnine. Goran Keco
Goran Keco
Odlicna usluga, pohvale za agenta Tomislava Kolačevića. Paulina Degiuli
Paulina Degiuli
Ovim putem želim se iskreno zahvaliti i preporučiti Starling agenciju, a osobito agenta Filipa Ćulibrka. Filip je svojom smirenošću i efikasnošću uspješno savladao svaku prepreku prilikom prodaje/kupnje stana i sve odradio s puno truda i profesionalnosti. Svojom dostupnošću u svako doba za odgovor na pitanja, strpljivošću, dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom ulijeva sigurnost i povjerenje što je nekome kao meni, tko se ne razumije u beskrajnu papirologiju, veoma bitno. Neizmjerno mi je drago što je baš on odradio cijeli taj proces i preporučila bih ga bez razmišljanja svakome tko želi profesionalnu, a opet prijateljsku uslugu. Hvala na trudu, predanosti i uspješnoj suradnji, te do sljedećeg puta!
Maja O.
Zahvaljujem na divnoj i profesionalnoj suradnji kako Vaše agencije, tako posebno i gđice./gđe. Turčinov koja je pružila iznimni angažman u kupoprodaji nekretnine.
Maja Borić
Sve pohvale agentici Miji koja je bila najveća podrška u procesu prodaje stana. Profesionalna, ažurna i temeljita.
Maja Katinić Vidović
Gospođica Maja uljudna, komunikativna, susretljiva...Svaka preporuka.
Mateo Gašparović
Bilo je zadovoljstvo raditi sa agencijom STARLING. Mia Vučić bila je od samog početka, traženja odgovarajuće nekretnine, pa sve do zadnjeg koraka, izrazito brza, profesionalna i odgovorna. Komunikacija sa Miom bila je ugodna i efikasna.
Zoran Zic
Jos jednom da se zahvalim, apsolutno ste tim za preporuciti, profesionalni, dosljedni i u kontaktu s velikim brojem klijenata. Apsolutno od povjerenja i ono najvaznije meni.... osjecaj da sam u dobrim rukama!!!! Hvala!!!
Ana Gržalja
Pohvala i zahvala Mislavu za profesionalnu suradnju u prodaji stana.Bez obzira na moje negativno iskustvo s agencijom prethodnoj kupoprodaji, stvorio je odnos povjerenja i partnerstva te uvijek dobre volje savladao sve moje dileme i strahove.. Mislav ima moje preporuke kod mojih prijatelja, još jednom puno hvala L. P. Alica Puhmajer Zovko
Alica Puhmajer Zovko
Za Starling agenciju sam čula preko preporuke i u potpunosti su opravdali dobar glas. Pristup agenata je profesionalan, drže se dogovora, poštuju želje i potrebe klijenata. Posebna pohvala agentici Ani Rosenberg Kalajdžić na suradnji i brzoj prodaji nekretnine!
Sandra Šoprek
Preko agencije Starling, u suradnji s agentom Filipom Ćulibrkom, prodana je naša obiteljska kuća u Samoboru. Malo je reći da smo zadovoljni poslom što ga je obavio g. Ćulibrk, prije će biti da smo oduševljeni i zahvalni za sve što je napravio, način na koji komunicira i vodi brigu o klijentu te na kraju rezultatom koji je postigao. Svakome tko prodaje ili kupuje nekretninu, a pri tom očekuje "profesionalizam s dušom", najtoplije preporučujemo agenciju Starling i g. Ćulibrka.
Obitelj Profeta
Pozdrav, Nakon dvije uspješne suradnje, nemam dovoljno riječi hvale za cijelu ekipu agencije Starling i posebno mog agenta Filipa Ćulibrka. Ključevi mog stana u Zagrebu i kuće u okolici Samobora stigli su u ruke novih vlasnika u rekordnom vremenu. Da je bilo brže, skoro ne bih stigla ni oglas pročitati. I to u doba najveće korona-krize i još k tome na daljinu jer sam ja cijelo to vrijeme bila u Njemačkoj! Sve dogovore i papirologiju riješili smo prijateljski, bez ikakvog stresa i s osjećajem potpune sigurnosti s moje strane. Do neke sljedeće suradnje u budućnosti.
Sunčana Vrtarić Nađ
Sve pohvale agentu Tomislavu Kolačeviću, uvijek dostupan i ažuran te vrlo strpljiv za sva pitanja.
Morana Bastašić
Vrlo poslovni
Vlado Jeĺisavac
Gospodin Mislav Krišto obavio je poslove vezano uz najam stana, brzo, efikasno i s razumijevanja i osjećaja za svoje klijente.
Ankica Švob
Pohvala agenciji Starling, a posebno agentu Šimi Gabriću koji je svojom ljubaznošću,susretljivošću,brzom akcijom u smislu objave odličnih fotografija stana,pronalaženjem potencijalnih kupaca i odličnom komunikacijom učinio da stresnu prodaju stana lakše podnesemo i ostvarimo željenu prodaju.Svakako ćemo gosp.Šimu i Vašu agenciju preporučiti prijateljima.
Nina Muselinović Žarković
U procesu pronalaska stana imali smo priliku surađivati s vašim agentom Mislavom Krištom koji je bio iznimno susretljiv i ljubazan. Na sve naše upite je spremno pronalazio odgovore i maksimalno nam olakšao donijeti odluku.
Nino Babojelić
Sve pohvale za agenta T. Kolacevica koji je stalno dostupan za sva pitanja koja imam i moze udovoljit svim zahtjevima. Samo tako dalje. Zvonimir Begić
Zvonimir Begić
Gospodin Kruno mi je puno pomogao i bio je neumoran u traženju stanova za mene. Pristojan i uvijek dostupan. Nije mu bilo teško pokazivati stanove na raznim lokacijama u vremenima koja su meni pasala i uvijek je stizao u dogovoreno vrijeme. Super agencija i super agent. Hvala Gospodine Kruno!
Hana Cutura
Susretljivost i ljubaznost, a ponajviše profesionalnost su odlike koje je Starling doveo na novu - višu razinu :)
Daria
Ovom prilikom bih voljela istaknuti još jednu uspješnu suradnju sa Starling Nekretninama. Znajući da sam u dobrim i sigurnim rukama, nastavila sam suradnju sa Starling Nekretninama i pored Luke i Filipa upoznala sam i mladog agenta, g. Dinu Bandu, koji se u potpunosti posvetio pronalasku našeg novog doma, osluškujući naše želje i tako znajući točno što očekujemo. To je, zapravo, ključ uspješne suradnje, sinergija koja se stvara jer vas netko sluša, razumije i shvaća i tako se uspješno korači prema zajedničkom cilju. Agent Dino Banda je sve što odlikuje Starling Nekretnine jer se u ovoj agenciji ne nalaze „obični“ agenti, nego ljudi koji svoj posao vole i rade ga strastveno i sa srcem. To je put koji će u potpunosti zadovoljiti klijenta. Dino je u svakom trenutku bio prisutan, nije postojao problema koji se nije dao riješiti, pun strpljena, s osmijehom na licu i uvijek pozitivnog stava. Uz takve agente nije teško stvarati i ispunjavati snove jer znate da imate poslovnog partnera uz sebe, koji će vas savjetovati i nastojati naći najbolje. Postoje agencije za nekretnine i postoji Starling! Odlučno i sa sigurnošću mogu reći kako je Starling jedinstven na ovim područjima i jamči profesionalnost, sigurnost, odgovornost i transparentnost u poslovanju. Uz sve to, ima ono što je meni najbitnije u odgovornom poslovanju - ljudskost!
Ana Vlahek Horvat
Filipova podrška i trud oko traženja najmoprimaca za stan na Jarunu mi je olakšala cijeli proces. Za sve se pobrinuo osobno, bio na raspolaganju tokom cijelog procesa najma što je na kraju rezultiralo pronalaskom idealne stanarke za moj stan! Profesionalac koji svoj posao odrađuje s lakoćom i ljubaznošću koja se rijetko viđa!
Ana Buljan
Što se tiče agencije Starling, suprug i ja imamo samo pohvale. Osobito bih pohvalila agenta Dinu Banda, koji nas je vodio kroz kupnju nekretnine od početka do kraja s izuzetnom stručnošću, savjetima, strpljenjem i ljubaznosti. Iskreno, imamo samo riječi hvale i pohvale. Cijelo vrijeme nam je bio na raspolaganju sa svojim savjetima i niti u jednom trenutku nismo dobili dojam da mu je nešto teško ili da nas se želi čim prije riješiti što je bio slučaj s drugim agentima u drugim agencijama. Stvarno sve pohvale za izuzetnu profesionalnost, znanje, stručnost i savjete. Apsolutno za svaku preporuku koju ćemo suprug i ja dati za buduće kupce stana.
Daniela Divic
Profesionalna. Ljubazna. Pristupačna. Strpljiva. Kompetentna. Od prvog do posljednjeg susreta odrađeno s maksimalnom predanošću. Jelena je savršena agentica za nekretnine. U svakom sam trenutku imala pouzdane, točne i laički prevedene informacije o kupoprodaji. Pouzdala sam se u svoju agenticu na svakom koraku jer ima i više nego potrebno znanja, stručnosti i kompetentnosti i iskustva. Svaki je naš susret i kontakt bio savršen spoj profesionalnosti i ljubaznosti. Svakom bih je preporučila. Ako tražite osobu koja zna što radi i kako raditi i da vam istovremeno potraga i kupnja/prodaja nekretnine bude opušteno i ugodno iskustvo bez nepoznanica, straha i stresa, onda je Jelena Ivančić prava osoba za vas. Srdačan pozdrav, Lana Brajković
Lana Brajković
Želim zahvaliti Starling agenciji i agentu Marijanu Žižiću na iznimno brzom i kvalitetnom poslu pri iznajmljivanju stana u Zagrebu. Marijan je ugodan u komunikaciji, dostupan u svako doba dana te poštuje želje svojih klijenata i brzo nalazi kompatibilne najmoprimce.
Ante T.
Mnogo hvala Marijanu Žižiću na brzoj, korektnoj i nadasve profesionalnoj prodaji mog stana. Zahvaljujući njemu dogovor je prošao ugodno i na zadovoljstvo obadviju strana, prodavatelja i kupca.Papirologija je bila spremna i potpisivanje je bilo brzinsko. Mogu samo reći da je Marijan u bilo koje vrijeme bio dostupan i spreman na razgovor i savjete. Lijepo je imati takvu osobu za pomoć i suradnju.Hvala još jednom Marijane i kako se kaže...idemo dalje.
Božena Rouhi Tarablsi
Ugodno iskustvo sa agencijom, posebice sa gospodinom Dino Banda. Sve odrađeno brzo i profesionalno. Sve preporuke!
Nela Tomić
Gospodinu Marijanu Žižiću iskreno zahvaljujem i sretan sam što sam upravo njega odabrao za posrednika. Marijan je profesionalno, odgovorno i promptno obavio ovaj posao izvan svih mojih očekivanja. Svakome tko želi u što kraćem roku prodati ili kupiti nekretninu bez komplikacija i neizvjesnosti jamčim da je upravo gospodin Marijan zajamčeno rješenje. Upravo ovakvi ljudi u pravom smislu riječi agenciji za nekretnine Starling daju pravi kredibilitet.
Hrvoje Turković
Ovim putem želim napisati pohvalu za agenticu Martinu Turčinov. Uz posredovanje ove izuzetno sposobne agentice, stan sam prodala po željenoj cijeni u rekordnom vremenu. Papirologiju odradila brzo i stručno, već sljedeći dan kupac uknjižen u vlasništvu. Moja preporuka za dragu Martinu. Zahvalna sam za svaki trenutak suradnje. Nevija Klanac
Nevija Klanac
Prodaja nekretnine zahtjevan je i mukotrpan posao, a ako je nekretnina u vlasništvu desetak i više suvlasnika pretvara se gotovo u nemoguću misiju. Ali, da to ne mora biti tako na djelu je dokazao vaš djelatnik (agent) gospodin Marko Hanzić. Svojom stručnošću, znanjem i sveopćom angažiranošću pretvorio je prodaju u jedan ugodan posao čija je realizacija izmamila osmjeh na lica kupca i prodavatelja. Sve je odrađeno vrlo profesionalno, brzo i učinkovito, tako da smo u tom poslu gotovo uživali. Žao nam je što nemamo još poneku nekretninu za prodaju jer bi radi takvih ljudi i vaše agencije sve još koji put ponovili. Sa zahvalnošću i za svaku preporuku.
Željko Hruševar
Ovim putem želim izraziti veliku pohvalu agentu Mislavu Krišti za profesionalnu prodaju mog stana. Stan je prodan u rekordno kratkom vremenu, po cijeni koju sam i željela dobiti. Svu komunikaciju i papirologiju između mene i kupca, Mislav je odradio vrhunski, brzo, precizno i lako. Prodaja i kupnja stan zna biti izuzetno stresna, no uz pomoć Mislava sve je prošlo lako.
Sanda Malnar
Jako stručni i prije svega pouzdani agenti. U svakom trenutku su bili dostupni za dodatna pitanja od trenutka našeg upita do realizacije kupoprodaje. Jako sam zadovoljan i mogu ih preporučiti svakome! Bravo!
Toni Paskojevic
Gospodin Šimo G. i njegov kolega Filip Ć. profesionalci u svome poslu u roku 2 dana su prodali stan na projektu novogradnje, a isto tako vodili svu komunikaciju s kupcima i odgovarali na upite. Svaka preporuka za agenciju Starling!
Josip Barišić
Veliko hvala agenciji Starling, a posebno gospodinu Antoniju Štedulu koji mi je pomogao u kupnji mog prvog stana. Uvijek spreman saslušati, uvijek dostupan, s njim je lako izaći na kraj. Preporučio bih ovu agenciju za nekretnine.
Alexis Bridenne
Susretljivi i profesionalni!
Darjan Godić
Sa zadovoljstvom preporučujem Filipa Bistrovića koji svoj posao odrađuje vrlo profesionalno i stručno.Spremno i brzo odgovarao je na sva naša pitanja i uvijek je bio na raspolaganju. Pružio nam je pomoć pri kupnji prve nekretnine.
Lana Zadravec
Pozdrav, nedavno smo završili proces kupnje stana te vam ovim putem šaljem naše dojmove i pohvale. Želimo pohvaliti vašeg agenta Dinu Bandu i zahvaliti agenciji na pomoći oko kupnje stana. Dino je bio od velike pomoći u svakoj fazi kupnje, uvijek dostupan za apsolutno sva pitanja, profesionalan i ljubazan. Cijeli proces kupnje i svu administraciju smo uspjeli riješiti bez stresa i u kratkom roku. Hvala na ugodnoj suradnji i svakako vas preporučamo svima. Tea S. i Darko K. Lijepi pozdrav,
Tea S. i Darko K.
Velike zahvale Filipu koji je pokazao obećanu efikasnost i profesionalnost, ispunio uvijete u ekspresnom roku te pokazao da ni jedna prepreka nije nesavladiva. Pokazao je što znanje i razumijevanje posla donose a to je zadovoljan klijent kao što smo moja supruga i ja. Svijetla točka mladog poduzetništva, pristupačnost, komunikacija, efikasnost, pružanje osjećaja sigurnosti, to su samo neke od kvaliteta agencije Starling i našeg agenta Filipa. Još jednom, veliko hvala Filipu i cijelom timu.
Tomislav i Ivana Benić
Svaka preporuka za agenciju i agenta Šimu. Gospodin Šimo nam je prodaju stana učinio brzom i uz točnu procjenu, što je izrazito pohvalno i bitno za povjerenje. Minimum stresa u inače stresnoj situaciji prodaje našeg doma. Izrazito smo zadovoljni profesionalnošću i držanjem dogovora u svakom smislu. Iz razloga osobnog izvrsnog iskustva, apsolutno preporučujem ovu agenciju. Čista desetka.
bobacHERE
Sve je bilo obavljeno vrlo profesionalno, bez stresa sto je za nas klijente vrlo važno. Svaka pohvala Filipu Bistroviću.
Marina T.
Tople preporuke za sve one kojima proces prodaje stana izaziva stres. Hvala još jednom odličnoj ekipi koja je svaki korak maksimalno olakšala!
Ema Antonic
Filip nije klasičan agent za nekretnine, Filip je osoba s kojom je kroz neformalnu i opuštenu komunikaciju kupnja stana bila više kao kupnja mobitela - brza, jednostavna i bez stresa! Upravo zbog toga Filipa smo već preporučili našim prijateljima, a nadamo se da ćemo i mi ponovno imati prilike surađivati s ovim mladim, perspektivnim i prijateljski orijentiranim agentom!
Petra Gustinčić i Ivica Urek
Gospodin Petrović iz Starling doo pokazao se kao pouzdan, pošten i posvećen agent pri prodaji nekretnine te ga mogu preporučiti svakom prodavatelju.
Dragan Soljan
Pomoć u traženju stana mi je olakšala presimpatična i profesionalna agentica Gabriela. Sve preporuke!
Ivo Vićan
"Hvala gđi Mariji Mikelic iz agencije Starling, koja je odlicno, profesionalno i brzo obavila posao, te preporučam i drugima agenciju Starling"
Ivanka Strugar
Copyright © 2024. Starling real estate Zagreb, All rights reserved
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.