Clients impressions

Zatražite procjenu
4.8
(185) user rating

Read our customer testimonials

Znamo da je povjerenje temelj svakog privatnog, ali i uspješnog poslovnog odnosa. Upravo iz tog razloga sam ponovno odabrala Agenciju Starling koja klijentu jamči profesionalnost, pokreće inicijativu, a prije svega ulijeva povjerenje i daje pouzdanost. Ovo mi je druga prodaja nekretnine preko Agencije Starling i smatram kako su pored visoke razine profesionalnosti i jedinstveni na tržištu nekretnina. U potpunosti su posvećeni onome što rade, a pritom i stručni, brzi, efikasni i fokusirani na brzu realizaciju. Ovim putem se želim zahvaliti agentu, Filipu Ćulibrku, koji je opet bio uz mene u teškim životnim odlukama i maksimalno mi olakšao prodaju, preuzevši svu brigu oko najsitnijih detalja. Pritom uvijek raspoložen i pun razumijevanja. Filip je primjer idealnog agenta, pozitivnog duha, s izvrsnim komunikacijskim vještinama, kod kojeg znate da ste u dobrim rukama i da će sve biti profesionalno odrađeno. Izuzetno cijenim Agenciju Starling i gospodina Filipa Ćulibrka, jer predstavljaju odličan spoj profesionalnosti i ljudskosti, vrhunski su u ispunjavanju svih zadataka, uvijek s osmijehom na licu koji garantira, da će se svi zajednički ciljevi ispuniti! Veselim se daljnjoj suradnji! Ana Vlahek Horvat
Ana Vlahek Horvat
Svaka čast Starlingu i gospodinu Petru Jazviću na brzini, vještini i ljubaznosti kojom je obavio svoj posao. Doslovno samo nekoliko sati smo potrošili na kupoprodaju koja je uslijedila. Hvala mu puno, napravio je čudo i još jednom potvrdio da na mladima svijet ostaje i da ih treba prihvatiti bez zadrške.
Karmen Krmpootić
Filipova podrška i trud oko traženja najmoprimaca za stan na Jarunu mi je olakšala cijeli proces. Za sve se pobrinuo osobno, bio na raspolaganju tokom cijelog procesa najma što je na kraju rezultiralo pronalaskom idealne stanarke za moj stan! Profesionalac koji svoj posao odrađuje s lakoćom i ljubaznošću koja se rijetko viđa!
Ana Buljan
Moja obitelj i ja bili smo iznimno zadovoljni profesionalnošću Starling agencije i njihovog agenta Daria Marlaisa od prvog sastanka pa sve do zatvaranja! Na svako pitanje odgovoreno je pravovremeno i na naše zadovoljstvo. Prodavali smo domove u prošlosti i nikada nismo dobili tako izvrsnu uslugu! I, kao takve, već smo ih preporučili našim prijateljima i obitelji. Hvala Dariu i Starling timu!!
Toni Benić
Tomislav K svojim je profesionalizmom pokazao da su Starling nekretnine apsolutno najbolji izbor kod odabira agencije za nekretnine.
Luka Kolačević
Vrlo poslovni
Vlado Jeĺisavac
Jako profesionalan pristup, sve potrebne informacije su jasno rečene.
Borna Očašić
Imala sam sreću i surađivala sa Petrom, divnom mladom osobom, pravim profesionalcem. U trenutcima kada nismo više imali snage za daljnje razgledavanje stanova za kupnju ona bi unijela novu dozu energije i poleta tako nenametljivo da bismo sa novim elanom krenuli dalje. Bez razmišljanja ću ponovo surađivati sa njom i iskreno vam je preporučam. Hvala Petra
Silvia Odak
Poštovani, želim podijeliti svoju recenziju s korisnicima usluga agencije Starling nekretnine. Sve pohvale za profesionalan nastup agencije na tržištu nekretnina, te dajem najvišu ocjenu 5,0 . Kako agenciju čine zaposlenici želim posebno istaći jedno ime iz agencije, a to je Ana Rosenberg Kalajdžić koja je vodila moj predmet, toliko predanosti i posvećenosti poslu već dugo nisam susreo, sve je odradila profesionalno i na vrijeme. Ujedno se odlično snalazi u složenim i težim uvjetima posredovanja i pregovaranja kakav je bio moj predmet. Na kraju još jednom sve pohvale i preporuke za agenciju i Anu. l.p.Stjepan Vučagić
Stjepan Vučagić
Iznimno pozitivno iskustvo s agencijom, pristupom kupcu, brzinom komunikacije, susretljivošću, profesionalnošću i lakoćom komunikacije! Gospođa Mia koja nas je vodila kroz proces kupnje nas je oduševila! Od nas imate sve preporuke!
Irena Leskovar
Od prvog susreta pa sve do kraja Filip je bio aktivan 100 na sat. Prodavali smo stan i imali tisuće zavrzlama oko papirologije i svega ostalog. Apsolutno ništa nismo radili, sve je odradio Filip. Veliko razumijevanje za sve imao je Filip i agencija. Drago nam je sto smo upoznali tako mladu osobu koja je u svemu optimistična i daje ti nadu da ne kloneš duhom. Vedar, pozitivan i izrazito profesionalan. Od srca Vam hvala za sve. Od nas ćete sigurno uvijek imati preporuke.
Jasna Deković
Gospodin Petrović iz Starling doo pokazao se kao pouzdan, pošten i posvećen agent pri prodaji nekretnine te ga mogu preporučiti svakom prodavatelju.
Dragan Soljan
Sve pohvale gospođi Željki na izvrsnom posredovanju! Kupili smo stan preko ove agencije i iznimno smo zadovoljni. Agentica Željka je bila apsolutno susretljiva u svakom pogledu, pružila nam je potpunu podršku oko cijelog procesa, davala informacije i odgovore na sva naša pitanja (kojih smo imali oho-ho) i zaista je prekrasno odradila posao! Bili smo izgubljeni i zbunjeni, ali s njenim vodstvom sve je postalo lako! Sve preporuke za agenciju i agenticu Željku!
Mia Bura
Gospođica Maja uljudna, komunikativna, susretljiva...Svaka preporuka.
Mateo Gašparović
Veliko, veliko hvala! Kupnja stana u vašem vodstvu Luka je na kraju ispalo kao lak posao, a upravo takav stan smo tražili gotovo godinu dana i nikada se nismo susreli s agentom koji ima vaš poslovni instikt i poslovnu zrelost. Vi ste se pobrinuli da kupoprodaja koja se u prvi čas nije činila kao nešto što se lagano i brzo može završiti, zbog više učesnika, upravo tako odvije: lagano i brzo. Svojim ljudskim pristupom, angažiranošću i dostupnošću ste svu moju brigu i stres sveli na minimum. Dogodio se onaj moment kada naprosto znate da možete imati povjerenja. Luka ne daje prazna obećanja, niti govori napamet. Sve je dokumentirano i transparentno uz osiguranu provedbu i praćenje procesa od strane odvjetnika što mi je dalo dodatnu sigurnost. Stručnjak ste u svom poslu i bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama. Preporučit ću Vas i vašu agenciju Starling d.o.o. svim svojim prijateljima i poznanicima. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu!
Ljiljana Stoičević
Izrazito pozitivno iskustvo sa Starling agencijom za nekretnine, poglavito agentom Filipom Ćulibrkom, koji je posredovao u prodaji stare te potom pronalasku nove nekretnine. Tijekom cijelog postupka transparentno prikazani svi potrebni podatci, profesionalan pristup i ugodna komunikacija. Iznimno sam zahvalna što je jedan veliki proces - prodaje/pronalaska nekretnine odrađeno bez stresa i, dapače, u pozitivnom duhu. Ivana
Ivana Valencak
Ne možemo dovoljno nahvaliti Starling agenciju nekretnina. Posebno se želimo zahvaliti mladom agentu Filipu Ćulibrku koji nam je neizmjerno olakšao pronalaženje i kupnju željenog stana. Njegova iznimna ljubaznost, susretljivost i rijetka strpljivost znak su vrhunske profesionalnosti. Filip je čovjek kojeg želite uz sebe kada se susretnete sa kaosom užarenog zagrebačkog tržišta nekretninama.
Branka Trlin i Vilim Matula
Nedavno smo surađivali s agencijom i svaka preporuka za agenciju, ali i cijeli tim ukupno. Posebna pohvala agentici Maji Žuži koja je s nama bila od početka. Tolika ljubaznost i trud s njene strane, dostupnost u bilo kojem trenutku. Strpljiva i zaista pomogne sa savjetima i svojim iskustvom. Od nas 5+
Sara Maksimović
Velike zahvale Filipu koji je pokazao obećanu efikasnost i profesionalnost, ispunio uvijete u ekspresnom roku te pokazao da ni jedna prepreka nije nesavladiva. Pokazao je što znanje i razumijevanje posla donose a to je zadovoljan klijent kao što smo moja supruga i ja. Svijetla točka mladog poduzetništva, pristupačnost, komunikacija, efikasnost, pružanje osjećaja sigurnosti, to su samo neke od kvaliteta agencije Starling i našeg agenta Filipa. Još jednom, veliko hvala Filipu i cijelom timu.
Tomislav i Ivana Benić
Poštovani, hvala agenciji na predivnoj, brzoj i uspješnoj realizaciji prodaje našeg stana. Veliko hvala agentu g. Jakši Stecca na divnoj neposrednoj, kulturnoj, urbanoj komunikaciji. Suprug i ja smo oduševljeni Starilngom i svima preporučujemo jer je sve odrađeno po našim željama. Srdačan pozdrav Ante i Dubravka
Dubravka Golubic.Krpan
Pohvale agenciji Starling. Od prvog kontakta do finalizacije gospodin Dario Marlais je pokazao profesionalnost. Jako pozitivno iskustvo i preporuka za agenciju i agenta.
Dragan Raguz
Nakon višemjesečne potrage supruga i ja kupili smo nekretninu preko Starling agencije. Agentica Jelena Ivančić bila nam je od izuzetne pomoći i vodila nas je kroz cijeli postupak od početka do kraja te nema tih riječi kojima bismo ju nahvalili! Njezin stručan i profesionalan pristup te ljubaznost i spreman odgovor na svako naše pitanje davali su nam osjećaj sigurnosti tijekom procesa kupovine nekretnine. Još jednom veliko hvala Jeleni Ivančić i Starling agenciji jer uz njihovu pomoć konačno imamo riješeno stambeno pitanje!
Marko Vukicevic
Svaka preporuka! Gospođa Mia Vučić nas je svojim znanjem, ljubaznošću i izuzetnom profesionalnošću uspješno provela kroz veliku prekretnicu u našem životu. Veliko joj HVALA!
Zdravka Belcic
Profesionalna. Ljubazna. Pristupačna. Strpljiva. Kompetentna. Od prvog do posljednjeg susreta odrađeno s maksimalnom predanošću. Jelena je savršena agentica za nekretnine. U svakom sam trenutku imala pouzdane, točne i laički prevedene informacije o kupoprodaji. Pouzdala sam se u svoju agenticu na svakom koraku jer ima i više nego potrebno znanja, stručnosti i kompetentnosti i iskustva. Svaki je naš susret i kontakt bio savršen spoj profesionalnosti i ljubaznosti. Svakom bih je preporučila. Ako tražite osobu koja zna što radi i kako raditi i da vam istovremeno potraga i kupnja/prodaja nekretnine bude opušteno i ugodno iskustvo bez nepoznanica, straha i stresa, onda je Jelena Ivančić prava osoba za vas. Srdačan pozdrav, Lana Brajković
Lana Brajković
Mladi gosp. Šimo mi je pomogao u pronalasku nekretnine iz snova. Jako ugodan gospodin za komunikaciju, jednostavnog pristupa i iskrenosti koju cijenim ispred svega. Sve preporuke, nadam se da ćemo ponovno poslovati!
Dominik Gleich
Svaka preporuka za agenciju i agenta Šimu. Gospodin Šimo nam je prodaju stana učinio brzom i uz točnu procjenu, što je izrazito pohvalno i bitno za povjerenje. Minimum stresa u inače stresnoj situaciji prodaje našeg doma. Izrazito smo zadovoljni profesionalnošću i držanjem dogovora u svakom smislu. Iz razloga osobnog izvrsnog iskustva, apsolutno preporučujem ovu agenciju. Čista desetka.
bobacHERE
STARLING nekretnine sa Lukom Prica je agencija za preporučiti Gotovo je nestvarno da je moj stan prodan u dva dana za postignutu željenu cijenu,a i sve ostalo što prati nekretninu do novog vlasnika odrađeno je profesionalno , brzo , bez ičijeg stresa,sa velikim povjerenjem i poštenjem . A toliko pozitivne energije što izlazi iz tog mladog čovjeka je stvarno za poželjeti Hvala Vam Luka za svaki razgovor i vrhunski odrađen posao , sa željom da Vas i mnogi drugi pronađu i uvjere se u sve što sam ja prošla Zahvalna
Ružica Šamija
Izuzetno profesionalna organizacija, pomogli su mi pronaći dom iz snova. Toplo preporučujem!!!
Petar Nevistic
Sve pohvale agentu Jakši Stecci i Mislavu Maračiću! Profesionalnost, ljubaznost, pristupačnost i strpljivost, jednostavno savršenstvo! Bez njih vjerojatno još dugo ili možda čak nikada ne bih kupila stan. Velika hvala Jakša i Mislave i želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu! Sve preporuke.
Gordana Špit
Odlična agencija, našli su savršenu nekretninu za mene, po mojim zahtjevima. Definitivno preporučujem. Agent Patrick, ako ovo čitaš, hvala ti!
Tomislav Ljubičić
Jako sam zadovoljna s uslugom Starling agencije. Posebno bih istaknula rad agenta Mislava Krište koji se tijekom cijelog kupoprodajnog procesa pokazao kao izuzetno profesionalan, pouzdan, ažuran i angažiran. Moje iskrene preporuke!
Ana Skrlec
Sve pohvale agenciji Starling i agentu Filipu Bistroviću na brzoj i efikasnoj intervenciji i pronalasku nekretnine. Goran Keco
Goran Keco
Sa agencijom Starling nekretnine do sada sam obavio dvije transakcije (prodaja stanova). Transakcije sam obavio u suradnji sa agentom, gdjom Miom Vučić. Ovom prigodom želim izrazito pohvaliti profesionalni pristup,srdačnost i zalaganje u rješavanju postavljenog zadatka koje je tom prilikom iskazala gospodja Mia Vučić. Moja pohvala i preporuka za Agenciju Starling d.o.o. kao i agenta, gospodju Vučić.
Milan Zasadny
Izuzetno zadovoljstvo bilo je surađivati sa Lucijanom Šuškom i Tomislavom Petrovićem. Profesionalni, odgovorni i stručni mladi ljudi. Svaki poziv ili dogovoreni sastanak bili su bez kašnjenja, sa svim potrebnim informacijama i pravnim savjetima koje smo tražili. I nešto što je mnogima "sitnica", a na mene je ostavilo odličan dojam tvrtke koja misli i na najmanje detalje. Naime u stan - prilikom potpisivanja predugovora - Lucijan i Tomislav su ušli s "nazuvcima" na cipelama - što je dokaz velikog respekta koji imaju prema svom poslu kao i klijentima. Bravo za Starling nekretnine!
Sven Hojski
Velike pohvale za agenta Filipa Ćulibrka na profesionalnom pristupu, pristupačnošću i strpljivom objašnjavaju cijelog procesa kupnje stana. Od početka do kraja Filip je ulijevao sigurnost i nisam se opterećivao oko dokumentacije i ne mogu ni zamisliti koliko bi sve bilo teško da nisam bio klijent Starling Nekretnine i agenta Filipa. Svakome ću preporučiti Starling Nekretnine i ako jednom opet budem trebao usluge agencije prvo ću se obratiti Filipu. Veliko hvala za sve!
Vitomir Anđelić
Ovim putem želim pohvaliti agenta Tomislava Kolačevića na iznimno ljubaznom, stručnom i brzom vodstvu kroz kupnju nekretnine. Na ovako izazovnom putu gdje se javlja 1000 pitanja iznimno je važno imati nekog kome možes vjerovati i istovremeno bez razmišljanja javiti se u svakom trenutku! Hvala i samo tako dalje! Marijana
Marijana
Ovom prilikom bih voljela istaknuti još jednu uspješnu suradnju sa Starling Nekretninama. Znajući da sam u dobrim i sigurnim rukama, nastavila sam suradnju sa Starling Nekretninama i pored Luke i Filipa upoznala sam i mladog agenta, g. Dinu Bandu, koji se u potpunosti posvetio pronalasku našeg novog doma, osluškujući naše želje i tako znajući točno što očekujemo. To je, zapravo, ključ uspješne suradnje, sinergija koja se stvara jer vas netko sluša, razumije i shvaća i tako se uspješno korači prema zajedničkom cilju. Agent Dino Banda je sve što odlikuje Starling Nekretnine jer se u ovoj agenciji ne nalaze „obični“ agenti, nego ljudi koji svoj posao vole i rade ga strastveno i sa srcem. To je put koji će u potpunosti zadovoljiti klijenta. Dino je u svakom trenutku bio prisutan, nije postojao problema koji se nije dao riješiti, pun strpljena, s osmijehom na licu i uvijek pozitivnog stava. Uz takve agente nije teško stvarati i ispunjavati snove jer znate da imate poslovnog partnera uz sebe, koji će vas savjetovati i nastojati naći najbolje. Postoje agencije za nekretnine i postoji Starling! Odlučno i sa sigurnošću mogu reći kako je Starling jedinstven na ovim područjima i jamči profesionalnost, sigurnost, odgovornost i transparentnost u poslovanju. Uz sve to, ima ono što je meni najbitnije u odgovornom poslovanju - ljudskost!
Ana Vlahek Horvat
Gospodina Filipa Ćulibrka sam upoznao na preporuku kolegice s posla, čijoj obitelji je iznimno uspješno vodio prodaju stana, pa sam se nadao i očekivao da će tako biti i kod mene. Gospodin Ćulibrk od prvog trenutka ostavlja dojam visoke profesionalnosti i upućenosti u svoj posao, što mi je cijeli proces prodaje značajno olakšalo. Ono što je možda najvažnije je da je i moj stan gospodin Ćulibrk prodao u vrlo kratkom roku te za cijenu koja je značajno premašila moja očekivanja. Tijekom cijelog postupka prodaje bio je uvijek dostupan, uvijek s korisnim informacijama, s puno strpljenja, uvijek dobro pripremljen te uz ranije navedenu visoku dozu profesionalnosti. Zbog svega navedenog agencija Starling te osobito gospodin Ćulibrk imaju moje najiskrenije preporuke za sve koji ulaze u nerijetko mukotrpan proces prodaje (a vjerujem i kupovine) nekretnine. Meni je cijeli proces prodaje na kraju bio jedno potpuno bezbolno i mogu reći vrlo ugodno iskustvo. Na kraju mogu dodati još samo jedno veliko Hvala za sve. Davor Bodor
Davor Bodor
Agenciji Starling i gosp. Filipu Ćulibrk došla sam na preporuku prijateljice (zadovoljna klijentica). Kupnja stana prošla je bez problema, prvenstveno zahvaljujući gosp. Ćulibrk. Uvijek dostupan, stručan i susretljiv gosp. Ćulibrk mi je svojim savjetima otklonio nedoumice i stres oko odluke i kasnijeg upravnog postupka. Preporuka i od mene!
L.B
I had a really pleasant experience using Starling agency to find an apartment for rent. Communication was fully transparent and their fast action helped me find a new home! Imao sam stvarno ugodno iskustvo koristeći Starling agenciju za pronalaženje stana za iznajmljivanje. Komunikacija je bila potpuno transparentna i njihova brza akcija mi je pomogla da nađem novi dom!
Frano Vujic
Vrlo pozitivno iskustvo. Jako brzo nađeni podstanari za oba stana. Iskreno preporučam agenciju i puno hvala Mariji Mikelić za veoma poslovnu suradnju.
Goran Hodko
Poštovani, još jednom želim pohvaliti i zahvaliti se Filipu Ćulibrku na uspješnoj i ugodnoj suradnji. U vrlo kratkom vremenu odradili smo prodaju jedne nekretnine i kupili drugu, bez imalo stresa, stručno i profesionalno. Vašu agenciju i Filipa sa zadovoljstvom ću preporučiti.
Ankica Tomljanović
Ovim putem želim se iskreno zahvaliti i preporučiti Starling agenciju, a osobito agenta Filipa Ćulibrka. Filip je svojom smirenošću i efikasnošću uspješno savladao svaku prepreku prilikom prodaje/kupnje stana i sve odradio s puno truda i profesionalnosti. Svojom dostupnošću u svako doba za odgovor na pitanja, strpljivošću, dobrim raspoloženjem i pozitivnim stavom ulijeva sigurnost i povjerenje što je nekome kao meni, tko se ne razumije u beskrajnu papirologiju, veoma bitno. Neizmjerno mi je drago što je baš on odradio cijeli taj proces i preporučila bih ga bez razmišljanja svakome tko želi profesionalnu, a opet prijateljsku uslugu. Hvala na trudu, predanosti i uspješnoj suradnji, te do sljedećeg puta!
Maja O.
Kao nekome tko prvi put kupuje nekretninu Starling agent Filip Bistrović je proces učinio potpuno bezbolnim, brzim i efikasnim. Nisam morao niti u jednom koraku razbijati glavu, sva pitanja su bila promptno odgovorena i u svakom trenutku sam znao gdje smo i što slijedi. Ima raznih agencija i raznih mišljenja o agencijama no ovo iskustvo me je definitivno uvjerilo da vrijedi imati posrednika. Svakako preporučujem! Danijel Oršolić
Danijel Oršolić
Poštovani gospodine Prica. Prije cca tjedan dana smo kupili stan u Kornatskoj ulici preko Vaše agencije. Stan smo tražili vrlo aktivno skoro godinu dana. Uvijek bi pri provjeri oglasa zakolutali očima ako bi vidjeli da se radi o agenciji, a ne privatnoj osobi. Nažalost, iskustva s raznim agencijama bila su ili osrednja ili loša. No, Vaš Dino Banda nam je cijelu sliku u glavi totalno resetirao. Stan smo gledali još u siječnju i nismo se previše zagrijali, no spletom raznih okolnosti, nekoliko mjeseci kasnije postao je realna opcija, a na kraju i finalna. U cijelom tom procesu mladi gospodin Banda bio je naš kontakt. Brz, ugodan, detaljan, spreman uvijek za razgovor, mi smo cijele pregovore oko stana obavili u 2,3 dana, a razmjene ponuda i “loptanje”…bilo je tu 5/6 dobrih izmjena. Sve preko g. Bande. Sva papirologija bila je bez greške, svaki naš upit preko maila, poziva ili whatsappa je bio expresno odgovoren… Sve je to podiglo image Vaše agencije u našim očima i definitivno ste opcija koju ćemo uvijek prvo razmatrati u budućnosti. I to sve jer imate sjajnog agenta koji je pomogao da ostvarimo svoj plan. Čuvajte ga i sretno u budućim izazovima. Lp, Hrvoje Herman
Hrvoje Herman
Imao sam vrlo ugodno iskustvo. Gospođa Martina Turčinov, prodajna agentica koja je prodala moj stan, bila je vrlo ugodna u komunikaciji, profesionalna i učinkovita. Jako sam zahvalna jer je sve prošlo glatko i brzo. Svi rokovi su ispoštovani. Zapravo nevjerojatno. Od srca mogu preporučiti agenciju za nekretnine Starling, a posebno agenticu za prodaju gospođu Martinu Turčinov.
Nevenka Fuchs
Puno hvala Filipu na pomoći oko najma mojega stana. U vrlo kratkom roku našao je zaista ugodne, pouzdane i mirne najmoprimce. Filip je cijeli proces vodio vrlo profesionalno i transparentno, uvažavajući prijedloge i zahtjeve obje strane, uvijek se držeći dogovorenog. Također je vodio cijeli proces sastavljanja ugovora o najmu, primopredaje stana s izradom zapisnika, slikanjem stana, brojila struje i plina, stoga nisam imala nikakvih poslova i briga te sam se osjećala posve sigurnom. Bravo mladoj ekipi iz Starlinga! Puno pozdrava
Marina
Jako stručni i prije svega pouzdani agenti. U svakom trenutku su bili dostupni za dodatna pitanja od trenutka našeg upita do realizacije kupoprodaje. Jako sam zadovoljan i mogu ih preporučiti svakome! Bravo!
Toni Paskojevic
Do sada najbolje i najjednostavnije iskustvo s agencijom za nekretnine! Posebno hvala agentici Maji Žuži na susretljivosti, razumijevanju, profesionalnosti, ali i prijateljskom savjetu, sve to, a i puno više olakšalo je i ubrzalo cijeli proces. Svakome želim da se prepusti u ovakve profesionalne i sigurne ruke gospođe Maje. Hvala još jednom!
Lea Sara Lulić
"Upoznala sam Filipa sasvim slučajno, ne tražeći agenta u tom trenutku. Išla sam pogledati stan koji je prezentirao Filip. Stan nije bio ono što smo tražili, ali s Filipom sam odmah dogovorila nekoliko projekata. Jednostavno, s Filipom odmah znate na čemu ste. Nema pretvaranja, okolišanja i uljepšavanja. Prezentira jasno ističući sve prednosti i potencijale stambenog prostora. Uvijek mu se možete obratiti, pozorno sluša i prati želje i mogućnosti klijenata, a što mi je najbitnije, u potpunosti je pouzdan. Odradili smo par projekata, još nas čeka nekoliko. Ne bih mijenjala Filipa, jer znam da će bez greške odraditi ono za što ja nemam vremena, a ni znanja. Sa sigurnošću mu možemo prepustiti sve poslove znajući da ćemo u konačnici dobiti baš ono što smo tražili."
Sandra
Jako ugodno iskustvo s agentom Martinom, veoma susretljiva, uvijek sprema odgovoriti na svaki upit, tople preporuke za ovu agenciju i ako bude potrebno svakako ću ponovno surađivati s njima.
Ivana Duždević
Moram pohvaliti agenciju kao izuzetno profesionalnu sa stručnim timom agenata. Agentica Maja Žuža je bila izuzetno korektna, pouzdana, profesionalna i uvijek na raspolaganju. Svojim znanjem i iskustvom i sama prodaja je bila laka i brza te je bila na raspolaganju kod rješavanja popratne dokumentacije. Njena dostupnost i otvorenost cijeli proces prodaje je učinila vrlo jednostavnim. Hvala i svaka preporuka dalje.
Tamara Esih - Giriček
Svaka preporuka za agenta Antonia Štedula, pedantno i profesionalno odrađen cijeli proces kupnje nekretnine. Vrlo transparentna komunikacija i korisni savjeti vodili su do brze realizacije kupoprodaje.
Sandra Mikulić
Poštovani Ovim putem želim pohvaliti Mislava Krištu na iznimno profesionalnoj i ugodnoj suradnji. Takve osobe kada dobiješ u kolektiv trebaš čuvati i zadržati jer su iznimno rijetke. Ne sjećam se da sam u karijeri srela tako uljudne (ne ljigave) i posložene osobe. Ima prirodni talent, što se ne može naučiti. Zrinka Šestan
Zrinka Šestan
Sve pohvale Filipu Bistroviću na profesionalnosti,brzini i sposobnosti rješavanja problema. Zahvaljujući njemu kupnja stana je prošla ugodno a administracija riješena u rekordnom roku.Hvala ti Filipe, bio si nam velika pomoć i uvijek na raspolaganju.
Leana i Mladen Košta
Same riječi hvale za Starling agenciju na pristupu prema svojim klijentima. Oduševjena sam radom koji su uložili u proces prodaje stana. Pažnja prema detaljima i posvećenost pronalaženju savršenog doma za mene su bili izvanredni. Zahvljajući agentici Gabrieli Butigan, sada sam sretna vlasnica predivnog doma koji odražava sve što sam tražila. Sve preporuke za Starling agenciju!
Martina Daničić
Ovim putem želim se zahvaliti i iskazati svoje zadovoljstvo kvalitetnom uslugom agencije Starling. Prodaju svog stana i zemljište povjerio sam agentu Filipu Ćulibrku koji je izuzetno ljubazan i profesionalan u svom poslu, brz i uvijek dostupan za sva moguća pitanja. Sve je prodano u vrlo kratkom roku, po zadovoljavajućoj cijeni. Hvala agenciji Starling, a posebno Filipu. Bez dvojbe ću Vas dalje preporučiti i ponovno vam se obratiti po potrebi.
Davor Dombaj
Vrlo pozitivno iskustvo sa STARLING agencijom! Agent Dario je bio ažuran, konkretan i praktičan u stvarnim izazovima prilikom kupoprodaje stane. Za svaku preporuku!
Josip Perkušić
Želim se zahvaliti i posebno pohvaliti agenticu Gabrielu Butigan iz Starling agencije koja je svojom upornošću, pristupom radu te iskrenom ljubaznošću toliko olakšala proces stresnog traženja nekretnine. Posvetila nam se s maksimalnom profesionalnosti i u svakom trenu bila na usluzi te odgovarala na sva naša pitanja, čak i na ona glupa :). Posebno nam se svidjelo što je pratila naše želje i zahtjeve, nije nas nagovarala kao agenti iz prošlih agencija na neke nekretnine koje nisu zadovoljavale naše uslove, samo da bi ostvarili prodaju, nego nam je uistinu htjela pomoći i naći nam dom u kojem ćemo biti u potpunosti zadovoljni! Još joj se jednom zahvaljujemo ovim putem i nadamo se ponovnoj suradnji s njom u budućnosti, hvala Gabriela! Iskrene preporuke svima kojima treba pomoć u potrazi nekretnine za suradnju s agenticom Gabrielom iz Starling agencije!
Ana Miloglav
Ovim putem želimo pohvaliti agenta iz Starling nekretnina, Mislava Maračića! Mislav je s nama prošao kroz proces kupoprodaje novog stan, te nam je bio velika podrška cijelim putem. Komunikacija s njim je bila ugodna, te se uvijek trudio pronaći što bolje rješenje za obje strane. Stoga ovim putem želimo preporučiti Mislava te cijeli tim Starling Nekretnina.
Antea i Hrvoje
Izvrsno iskustvo! Posebne pohvale za agenticu Petru Perak koja je posredovala u cijelom procesu i bila od iznimne pomoći za svako pitanje koje smo imali. Suradnja s njom bila je pravo osvježenje te je njezina profesionalnost, točnost i preciznost za svaku pohvalu. Ponovno bih poklonila povjerenje ovoj agenciji u svakom poslu s nekretninama!
Ines Siuc
Izvrsna suradnja, uljudni i profesionalni agent gospodin Petrović, za svaku pohvalu! Lijep pozdrav, Alexandar
Alexandar Arambasic
"Završetkom procesa prodaje stana htjela bih posvetiti par rečenica da možda pomognem nekome tko trenutno vaze da li ići preko agencije ili ne. Ovo je naše prvo iskustvo suradnje sa agencijom za nekretnine. Na preporuku smo došli u kontakt sa agencijom Starling i agentom Filipom Ćulibrkom. Za Filipa i agenciju imamo samo rijeci hvale. U roku par dana od kada smo Filipu pokazali stan on je već našao kupca. Od pronalaska kupca, daljnje papirologije, savjeta Filip je sve odradio na puno višem nivou od očekivanog. Od samog početka ulio nam je povjerenje, komunikacija je bila brza i efikasna. Ponekad smo se osjećali kao da Filip prodaje svoj stan
Martina Šantorić
Sve pohvale Vašem agentu Dino Banda, kupnja nekretnine je bila jednostavna, brza i učinkovita, sve odrađeno po dogovoru , posebno bi istakao komunikaciju sa Dinom koji je uvijek dostupan ili se javi u najkraćem roku. Svaka čast.
Željko Jurić
Poštovani, Želim Vam se zahvaliti za "Odlično obavljen posao, u posredovanju prodaje stana, čestitam!" U ovoj delikatnoj i kompleksnoj situaciji Vi ste zahvaljujući vašem radu i upornosti uspjeli. "Svaka čast i", "Bravo", "Puno Vam hvala" Moram priznati da o prvog susreta sa vama djelovali ste samouvjereno. Sad znam da nisam pogriješio što sam odabrao baš Vas tj. Vašu agenciju za zastupanje. Ni COVID-19, ni potres nije Vas zaustavio u radu. Svaki dogovor i sastanak je ispoštovan i točan a savjeti su bili odmjereni, korektni i precizirani. Zahvaljujući vašoj sposobnosti, znanju i iskustvu nije bilo lutanja, uvijek ste znali slijedeći korak. Rezultat toga je vrlo profesionalno obavljen posao. Ovim putem Još jednom Vam se želim zahvaliti. A, a ako se ne ljutite, rado bi Vas tj. Vašu agenciju preporučio prijateljima. HVALA.
Marinko Zorić
Sve pohvale za agenciju Starling, posebno agentu g. Jakši Stecci s kojim je suradnja bila izrazito ugodna, a komunikacija ljubazna, profesionalna i nenametljiva. Na svako moje pitanje tijekom procesa ( kojih je stvarno bilo puno :) ) uvijek je strpljivo odgovarao i zaista se jako trudio pomoći. Surađivala sam s vise agencija u početnom periodu, no vrlo brzo se odlučila otkazati im suradnju i g. Jakši prepustiti prodaju stana, nekako je vrlo brzo stekao moje povjerenje i apsolutno to opravdao. Od srca bih preporučila ovu agenciju!
Martina Divjak
Tražeći stan za kupnju imala sam sreću upoznati mladu agenticu Gabrielu Butigan koja me oduševila svojom ljubaznošću i izrazitom profesionalnošću. Njezin trud da pronađe najbolje za moga muža i mene i da nam uz to ublaži stres od kupnje, stvarno je za svaku pohvalu. Zato iskrena preporuka za agenciju Starling, s posebnim naglaskom na agenticu Gabrielu!
Sanja Justament
Posebno mi je zadovoljstvo ovim putem podijeliti svoje iskustvo s Agencijom Starling koju želim istaknuti kao pozitivan primjer mladog i profesionalnog poduzetništva na našem području. Prilikom prodaje stana putem preporuke upoznala sam agenta Luku Prica, ujedno i vlasnika „Starling Nekretnina“. Iako nemam dosadašnjih iskustva s prodajom nekretnina, odmah sam uočila da se nalazim u dobrom i poštenom okruženju te sam se u svakom trenutku bila osjećala sigurnom s obzirom na profesionalnost i vjerodostojnost Agencije Starling. Gospodin Prica je ambiciozan, izuzetno sposoban u organizaciji i upravljanju te ima koncept, koji jamči uspjeh – inicijativnost, pouzdanost, dostupnost, marljivost, fleksibilnost i prije svega povjerenje i ljudskost, a toga se zaista rijetko pronalazi u današnjem poslovnom svijetu. Izuzetno sam zadovoljna i sretna što sam odabrala upravo ovu Agenciju. Prodaju mog stana preuzeo je mladi agent Filip Ćulibrk, koji je primjer idealnog agenta – uvijek dostupan, sposoban, vrstan u komunikaciji što je prilično kompliciranu prodaju stana zbog osobnih okolnosti, ipak učinilo lakšom. Vedri duh gospodina Ćulibrka niti u jednom trenutku nije posustao, nego je stručno i uporno, s nevjerovatnom lakoćom slijedio svoj cilj, koji je bio zajednički cilj – prodaja stana. Agencija Starling na svim razinama bezprijekorno odrađuje zadatke. Moje iskustvo potvrđuje da su pouzdani i u kriznim situacijama, izuzetno brzi i efikasni, posvećeni onom što rade, a to rade sa srcem! Do sljedećeg susreta.
Ana Vlahek Horvat
Svaka preporuka agenciji Starling, a posebno Filipu Ćulibrku. Izuzetno pristupačan, simpatičan i vrlo profesionalan. Zbog njegovog pristupa kupnja nekretnine bila je jednostavno i ugodno iskustvo. Hvala na svemu.
Petra Kos
Poštovani, posebno bih se zahvalio vašem agentu Dariju Marlaisu koji je proveo cijeli proces kupnje, a potom i najma moje nekretnine. Sve preporuke, jako je profesionalan, sposoban i pošten. Emma
Z Z
Jako ugodno iskustvo suradnje, Luka je našao rješenje za sve moje probleme u iznimno kratkom roku. Preporuka!
Marina Grljušić
Naša potraga za stanom trajala je duže od godinu dana. U tom vremenu pokušali smo ostvariti suradnju s većinom agencija koje se trenutno mogu pronaći na tržištu. Agenti u tim agencijama su prenatrpani poslom i nemaju vremena niti saslušati preferencije potencijalnih klijenata. Većina naših prijatelja koja je prošla kroz proces kupovine stana nije imala do kraja pozitivna iskustva i nisu mogli preporučiti svoje agente. Naša sreća se promijenila kad smo stupili u kontakt s agencijom Starling, a posebno s agentom Filipom. Filip je pružio najvišu razinu profesionalnosti i posvećenosti, pridavajući pažnju na naše liste želja i uvijek se trudeći pronaći stan koji odgovara našim potrebama. Zahvaljujući savjetima i odličnoj pripremi nismo imali situaciju da nam u banci "nedostaje jedan papir". Za razliku od naših prijatelja možemo svima preporučiti Starling agenciju i agenta Filipa.
Damir Culjak
Moje iskustvo s kupovinom stana preko agencije je vrlo pozitivno - agentica Ana Rosenberg Kalajdžić je bila uvijek dostupna i pouzdana te me kroz cijeli proces kupovine stana i dizanja kredita vodila vrlo profesionalno uz brzo pribavljanje potrebne dokumentacije čime ga je iznimno olakšala. Toplo preporučam :)
Anabela Ljubić
S Filipom sam imala priliku surađivati u više navrata i moram priznati da me svaki puta iznova iznenadi razinom usluge i profesionalnosti. Izarzito pouzdan, pristojan, strpljiv, i fokusiran na realizaciju kupoprodaje imajući na umu, prije svega zadovoljstvo klijenata. Ne nameće svoju volju, već sliuša klijente te daje savjete u pravom trenutku, kad je klijent spreman poslušati. Hvala još jednom na trudui profesionalnom pristupu.
Martina Slunjski
Agenti Martina i Antonio su odradili odličan posao. Iznimno brzi, točni, papirologija ekspresno riješena. Hvala Vam.
Mariam Samara
Iskustvo sa Starling-om i agentom Filipom Ćulibrkom je promijenilo moje poimanje kupoprodaje. Inače vrlo stresan proces, uz Filipovu pomoć prošao je vrlo ugodno. Što je najbitnije, u rekordno kratkom roku je za moju nekretninu pronašao kupca, a meni pronašao nekretninu kakvu sam dugo tražio. Bravo Filipe, bravo za Starling:)
Marin Kukoč
Puno hvala na svemu, moram istaknuti da ste najprofesionalniji i najpripremljeniji agent kojeg sam srela.
Katarina Pavlek
Zahvaljujemo se Starling timu na cijelom iskustvu koje su nam pružili prilikom kupnje naše prve nekretnine, posebno agentici Martini koja je uvijek bila susretljiva i spremna odgovoriti na sva naša pitanja.
Maja Brčić
Zahvaljujem Marijanu Žižiću na ugodnoj suradnji u procesu kupovine stana. Marijan je od prvog trenutka ulio povjerenje da će svoj dio posla odraditi temeljito i profesionalno. Za sve nedoumice i pitanje uvijek je bio na raspolaganju, neovisno o dobu dana te odlično posredovao između mene, kao kupca, i prodavateljice. Sve u svemu, Marijan je primjer kako se posao može odraditi zauzeto i dosljedno uz srdačan i korektan odnos s klijentima.
Vedrana Milutinović
Dugotrajni i komplicirani proces kupovine nekretnine je bio maksimalno pojednostavljen uz Filipovu pomoć. Uvijek je bio dostupan, neposredan, pozitivan i spreman navigirati nas u daljnjem koraku. Nikakvo prethodno znanje nije bilo potrebno, Filip nas je upoznao sa svim informacijama koje su nam trebale, te nam je dao savjete i prijedloge kako dobiti bolje uvjete kredita. Da opet kupujem nekretninu, sigurno bi mu se obratio za pomoć i suradnju - apsolutna preporuka! Igor Pavlović
Igor Pavlović
Svake pohvale agenciji, realiziraju svaku želju s nekretninama. Imali smo suradnje i s drugim agencijama, ali moramo naglasiti da je STARLING najbolja! Agenti Dino i Ana su fantastični i suradnja s njima je izvrsna. Sigurno ćemo još poslovati! Agencija za svaku preporuku!!!
Ivana Micek
Brzo, profesionalno i u svakom pogledu vrhunska podrška. Hvala Filipu Ćulibrku koji je najstresnije trenutke pretvorio u zabavu, imao razumijevanje za svaki korak procesa, bio uz mene u svakom koraku i pružao mi podršku. U svega nekoliko dana cijeli proces je kvalitetno završen.
Nela
Suradnja sa Starling agencijom trajala je vrlo kratko. Naime, agentica Mia Vučić je za početak napravila odlične fotke stana te temeljito prikupila sve bitne informacije vezane za nekretninu. Vrlo elokventna i pristupačna, te ponajprije svjesna da je kupoprodaja vrlo stresan čin kako za prodavatelja tako i za kupca, uvijek je bila na raspolaganju za dodatna pojašnjenja. Ukoliko želite suradnju sa simpatičnim, komunikativnim i profesionalnim agentom, Miu Vučić bih svakako preporučio!
Marko Raić
Agent Šimo je jedan veliki profesionalac i gospodin uvijek dostupan, uslužan i lak za dogovor. Nadam se da ćemo ponovno surađvati.
Lovro Delimar
Želim zahvaliti Starling agenciji i agentu Marijanu Žižiću na iznimno brzom i kvalitetnom poslu pri iznajmljivanju stana u Zagrebu. Marijan je ugodan u komunikaciji, dostupan u svako doba dana te poštuje želje svojih klijenata i brzo nalazi kompatibilne najmoprimce.
Ante T.
Pohvale agenciji Starling, a posebno agentu Filipu Bistroviću. Prilikom najma stana, Filip je bio vrlo pristupačan i susretljiv. Mlad je čovjek sa zrelim pristupom poslu, profesionalan, sve javlja na vrijeme i nema nepotrebnog čekanja. Svojim radom i stavom ulijeva povjerenje i pravo je osvježenje u svijetu nekretnina.
Dajana Čuljak
Profesionalan pristup, transparentna komunikacija, odlična suradnja. S gospodinom Mislavom Krištom sam surađivao kod prodaje zemljišta. Cijeli proces od potpisivanja ugovora do prodaje je trajao mnogo kraće nego što sam predvidio. Nakon 3 mjeseca suradnje smo sklopili prodajni ugovor. Pohvalio bih posebno trud g. Krišta oko fotografiranja zemljišta, prezentiranja zemljišta zainteresiranim strankama na samoj lokaciji, redovitom izvještavanju o aktivnostima i informiranju o svim stavkama predugovora i glavnog ugovora. Sve što sam trebao napraviti je doći i dati svoj potpis kada je bilo potrebno. Topla preporuka za svakog tko želi kupiti ili prodati nekretninu.
Stjepan Dianić
Ovim putem želim napisati pohvalu za agenticu Martinu Turčinov. Uz posredovanje ove izuzetno sposobne agentice, stan sam prodala po željenoj cijeni u rekordnom vremenu. Papirologiju odradila brzo i stručno, već sljedeći dan kupac uknjižen u vlasništvu. Moja preporuka za dragu Martinu. Zahvalna sam za svaki trenutak suradnje. Nevija Klanac
Nevija Klanac
Jako zadovoljna profesionalnim pristupom koji je agent Tomislav Petrović pokazao u svakoj etapi kupoprodajnog procesa. Uvijek ugodan, stručan, strpljiv i na raspolaganju - za svaku preporuku!
Dora Izabela Micelli
Ako kupujete ili prodajete nekretninu, postoji jednostavno rješenje. Javite se agenciji Starling i tražite g. Dinu Banda. Kada stupite s njim u kontakt i iznesete mu svoje želje, možete zaboraviti na probleme, strahove, stres i sve druge loše osjećaje koji se javljaju u takvim situacijama. Izrazito poslovan, sposoban, u svakom trenutku ima odgovore na sva pitanja. Upravo je takvo bilo moje iskustvo s njim prilikom nedavne kupnje nekretnine Što je među automobilima Mercedes, u nogometu Modrić, to je u poslovanju nekretninama g. Dino Banda! Za njega ne postoje nerješive situacije. Jednostavno, čudesno sposoban agent. Za svaku pohvalu, i svakome za preporuku.
Olga Belavić
Toplo preporučujem Starling, posebno ističem Antonia Štedula koji je izvanredan profesionalac. Njegova entuzijastična predanost poslu čini suradnju vrlo ugodnom. Zahvaljujući Antoniovom angažmanu, brzo je pronađen kupac za moj stan, a pregovori su protekli glatko i efikasno.
Dario Kostrić
Prilikom kupovine stana imao sam čast surađivati sa tvrtkom Starling nekretnine, konkretno sa gospodinom Ćulibrkom. Filip je sposobna, samostalna osoba izraženih komunikacijskih vještina i uspješno savladava sve zadatke koji su obuhvaćeni tokom procesa. Osim što je bila profesionalan i predan poslu, ima i prijateljski pristup, što dodatno olakšava situaciju investitoru. Iako je moj proces kupovine završen, iskreno bih Filipa preporučio budućim investitorima, jer je pravi timski igrač, ugodna i susretljiva osoba koja s nevjerojatnom lakoćom obavlja poslove i u koju se uvijek možete pouzdati. Siniša Vasilić
Siniša Vasilić
Ovim putem želim zahvaliti agentu Tomislavu Kolačeviću i agenciji Starling na odrađenom procesu kupoprodaje. Od samog preuzimanja nekretnine do dovođenja klijenata i finaliziranja posla sve je bilo stručno i transparentno odrađeno te bih svakako preporučio Tomislava i Starling jer su se držali dogovora te sve svoje obveze stručno ispunili na vrijeme. Vinko Hanžek
Vinko Hanžek
Želim zahvaliti agenciji, a posebno bi pohvalila agenta Dino Banda na odličnom posredovanju između mene i prodavatelja i ovim putem želim mu još jednom zahvaliti na profesionalno odrađenom poslu. Puno uspjeha u radu u Novoj godini. Dubravka
Dubravka
Sve pohvale Ani Rosenberg Kalajdžić!
Ante Marušić
Suradnja sa Starlingom se može opisati ovako "lezi pod palmu i uživaj" . Oni se pobrinu za sve, od a do ž, sve je vođeno profesionalno, bez stresa i cijeli proces ispadne vrlo jednostavan. Za to je zaslužan agent Mislav Kristo kojeg ne mogu dovoljno nahvaliti,marljiv, pouzdan i efikasan. Definitivno preporučujem.
Gordan Ferkovic
Što se tiče agencije Starling, suprug i ja imamo samo pohvale. Osobito bih pohvalila agenta Dinu Banda, koji nas je vodio kroz kupnju nekretnine od početka do kraja s izuzetnom stručnošću, savjetima, strpljenjem i ljubaznosti. Iskreno, imamo samo riječi hvale i pohvale. Cijelo vrijeme nam je bio na raspolaganju sa svojim savjetima i niti u jednom trenutku nismo dobili dojam da mu je nešto teško ili da nas se želi čim prije riješiti što je bio slučaj s drugim agentima u drugim agencijama. Stvarno sve pohvale za izuzetnu profesionalnost, znanje, stručnost i savjete. Apsolutno za svaku preporuku koju ćemo suprug i ja dati za buduće kupce stana.
Daniela Divic
Agentica Martina T. je bila od velike pomoći pri procesu kupoprodaje nekretnine, stručna, precizna, vrlo ljubazna, preporučujem!
Sandra Popara
Gabriela je iznimno predana i stručna agentica. Njezina sposobnost da brzo razumije klijentove potrebe i pruži personaliziranu uslugu čini proces kupnje nekretnina glatkim i ugodnim. Njezina ljubaznost i profesionalnost ističu je među agentima, a efikasnost u rješavanju svakog detalja čini je pravim stručnjakom u svijetu nekretnina. S veseljem bih preporučila Gabrielu i Starling agenciju za nekretnine za brzu i laku kupnju.
Rafaela Perić
Copyright © 2024. Starling real estate Zagreb, All rights reserved
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.